Kuchárske recepty | Unilever Food Solutions
-
Kórejský hamburger so šalátom kimči a vareným vajíčkom - Hlavný chod
-
Zemiakový šalát - Vegetariánske
- Šaláty
-
ŠALÁT Z BROKOLICE A KURACIEHO MÄSA - Šaláty
-
Boloňské špagety - Hovädzie
- Cestoviny
-
Hydinový kaldoun - Polievka
-
Rezance s hovädzím mäsom Teriyaki - Bravčové
- Cestoviny
-
Tortellini so šafránovo-hráškovým pyré - Cestoviny
- šafránovo-hráškovým
-
Treska s bazalkovo-petržlenovou posýpkou/paradajková omáčka - Hlavný chod
- Ryby a morské plody
-
Pečené kuracie stehienka (fingerfood) - Predkrm
- Hydina
-
Toskánske lasagne - Cestoviny
Tradičná 27 Recepty
Bohužiaľ, nie sú žiadne výsledky vyhľadávania.
-
Údený bravčový jazyk s chrenovou omáčkou
- Hlavný chod
-
-
Hanácka polievka
- Polievka
-
Dusené jahňacie kolienko
- Hlavný chod
-
Španielska cesnaková polievka
- Predkrm
-
Hydinové consommé s orientálnymi pirohmi | Recept
- Hydina
- Polievka
-
Pomaly pečené králičie stehná v krémovej omáčke | Recept
- Hlavný chod
- Zverina
-
Krémová dyňová polievka s broskyňou | Recept
- Polievka
- Vegetariánske
-
Kačka pečená tradičným orientálnym spôsobom | Recept
- Hlavný chod
- Hydina
-
Hovädzie Wellington s omáčkou béarnaise | Recept
- Hovädzie
- Hlavný chod
-
Kvasená červená pšenica s hubami a vareným vajíčkom
- Predkrm
- Vegetariánske
-
Obaľovaný ovčí syr s bazalkovými zemiakmi a jablčnou omáčkou
- Predkrm
- Vegetariánske
UFS Academy: Portál pre online školenie profesionálnych kuchárov
- Školenia sú ZADARMO a bez reklám
- Školenia vytvorili šéfkuchári z celého sveta
- VIdeá sledujete neobmedzene