Analýza ziskových jedálnych lístkov
Pripravili sme pre vás bezplatné nástroje, ktoré vám pomôžu pri navrhovaní ziskových jedálnych lístkov, tzv. Menu engineering v angličtine.
Navrhovanie ziskových jedálnych lístkov
Ako efektívne zvýšiť zisky reštaurácie? Túto otázku si kladie mnoho gastro profesionálov. Preto sme pre vás pripravili online webinár a brožúru na stiahnutie. Tieto nástroje vás podrobne prevedú témou ziskových jedálnych lístkov a pomôžu vám znížiť náklady a zvýšiť zisky vašej reštaurácie.
Uvedené nástroje sme pre vás pripravili vzhľadom na neustále rastúce náklady vo všetkých gastronomických oblastiach. Zaznamenávame tiež pokles počtu hostí v stravovacích zariadeniach, čo má negatívny vplyv na obrat a zisk jednotlivých zariadení.
Túto situáciu neberieme na ľahkú váhu, a preto chceme pomôcť všetkým profesionálom v oblasti gastronómie, ktorí sa môžu ocitnúť v ťažkej obchodnej situácii. Prvým a najjednoduchším krokom je optimalizácia jedálneho lístka a jeho premena na ziskový jedálny lístok. Najprv odporúčame začať s naším webovým seminárom s názvom Analýza ziskových jedálnych lístkov. Webinár povedie šéfkuchár UFS Milan Sahánek, ktorý vám ukáže, ako analyzovať svoj jedálny lístok a aké konkrétne zmeny vykonať, aby ste znížili náklady a zvýšili zisk. Potom odporúčame stiahnuť si brožúru, ktorá opisuje optimalizáciu jedálneho lístku krok za krokom. Na konci brožúry si môžete stiahnuť šablónu programu Excel, do ktorej vyplníte údaje z vašej prevádzky a program Excel všetko vyhodnotí za vás.
Veríme, že naše nástroje vám pomôžu stabilizovať a v ideálnom prípade aj zvýšiť zisky vašej reštaurácie.