Mapa stránok
Váš partner pre podnikanie v gastronómii
-
Inšpirácie pre kuchárov | Unilever Food Solutions
- Food cost kalkulačka - Bezplatný výpočet nákladov
-
Inšpirácie pre kuchárov od Hellmann's
- Piknikové koše: pripravte hosťom niečo netradičné
- Najlepšie mäso na gril - aké používať a prečo
- 10 omáčok k mäsu, ktoré si vaši hostia zamilujú
- Food truck - Ako obohatiť menu ak máte grill
- Päť nápadov, ako na zmné šaláty a aký dresing k nim zvoliť.
- Hellmann's Vegánska Majonéza: vyrobená pre potešenie vegánov
-
Rozhovor v kuchyni - Šéfkuchári na prestávke
- Rozhovory zo šéfkuchárom - Intro
- Rozhovory zo šéfkuchárom | Tajomstvo dobrého menu
- Rozhovory zo šéfkuchárom | Ako zvládnuť zlú recenziu
- Rozhovory zo šéfkuchárom | Ingrediencie, ktoré vás inšpirujú
- Rozhovory zo šéfkuchárom | Vytŕčať z radu
- Rozhovory zo šéfkuchárom | Znižovanie odpadu
- Rozhovory zo šéfkuchárom | Stavte na klasiku
- BBQ omáčka Hellmann’s – dokonalý spoločník pre grilovanie
- Ako dochutiť burger? Skúste tieto dresingy na hamburgery
- Vegánske street food - rady na jeho zvládnutie od odborníkov
- Ktoré omáčky sú najlepšie pre klasický street food?
- Hellman's - brožúra Pestrý svet variácií
-
Vychytaj grilovaciu sezónu! Hellmann's je partnerom UEFA EURO 2024™
- Hlavná hviezda večera Hellmann's Koktailová omáčka
- Inšpirácie pre kuchárov od Knorr Professional
-
Inšpirácie od šéfkuchárov na cestoviny
- Ako využiť internet pre propagáciu svojej prevádzky
- Ako propagovať reštauráciu v sociálnych médiách?
- Ako na výber správnej omáčky pre cestovinové pokrmy
- Ako robiť dobré fotografie jedál? Užitočné rady a triky
- Cestovinové jedlá - spôsob pre prípravu ziskových jedál
- Ako na prezentáciu jedál z cestovín
- 7 tipov, ako obohatiť a zdokonaliť jedlá z cestovín
- Tortellini: základný kameň talianskej kuchyne
-
Inšpirácie na grilovaciu sezónu
- Grilovanie alebo barbecue - aký je medzi tým rozdiel
- Grilovanie vo svete - Objavte tradície grilovania vo svete
- Ako na servírovanie grilovaných pokrmov
- Grilovanianie pre vegetariánov
- Tipy a triky na grilovanie od odborníkov
- Food truck – čas na grilované jedlo
- Grilovanie na raňajky - netradičné ranajky pre hostí
- Pozdvihnite svoje grilované pokrmy vďaka našej príručke
- Spoznajte rôzné techniky grilovania vo svete
- Klasický gril verzus moderný gril
- Vegetariánsky gril – vegetariánske jedlá na grile
- Šaláty ku grilovaným jedlám – typy a recepty
- Profesionálny gril – čo musíte vedieť
- Burgery v menu - trendy a inšpirácie zo sveta
- Objasníme vám 5 faktov a mýtov o grilovaní
- Aké mäso na grill - najlepšie kúsky
- Globálne trendy v grilovaní A.D. 2018
- Bružúra receptov na grilovanie zostavená pre vašu prevádzku
- 5 inšpirácií na grilované ovocie | Unilever Food Solutions
-
Inšpirácie zo svetovej kuchyne
- Najpopulárnejšie indické pečivo a jeho druhy
- Spoznajte regióny talianskej kuchyne a čím sa vyznačujú
- Ammerické jedlá - objavujme medzinárodnu kuchyňu
- Inšpirácie z oblasti - Indická kuchyňa
- Inšpirácie z oblasti - Čínska kuchyňa
- Inšpirácie z oblasti - Peruánska kuchyňa
- Inšpirácie z oblasti - Sicílska kuchyňa
- Inšpirácie z oblasti - Kórejská kuchyňa
- Inšpirácie z oblasti - Brazílska kuchyňa
- Inšpirácie z oblasti - Francúzska kuchyňa
- Inšpirácie z oblasti - Ázijská kuchyňa
- Inšpirácie z oblasti - Talianska kuchyňa
- Inšpirácie pre kuchárov - Hydina
-
Užitočné rady, tipy a triky pre gastronómiu
- Ako zmeniť menu v reštaurácii - Urobte viac za menej
- Ako „eatertainment“ mení odvetvie
- Polievky ktoré môžete podávať ako hlavný chod
- Prečítajte si aké sú kulinárské trendy roku 2022
- Food cost kalkulačka - majte svoje náklady pod kontrolou
- Ako na prípavu dokonalej pizze
- Food cost kalkulačka a ďalšie užitočné nástroje do kuchyne
- Zdobenie jedla: tipy a triky pre dokonalú dekoráciu
- Ako ochutiť bezmäsité jedlá: Objavte naše tajné prísady
- Poznáťe šparglu? Urobte si kvíz!
- Grilovaná zelenina: Tipy ako zvýrazniť jej prirodzenú chuť
- Tipy na suroviny, ktoré vám pomôžu znížiť náklady
- Michelinské hviezdy | ako ich získať? | UFS
- Ako najlepšie využiť polotovary na vašej prevádzke
- Ako sa pripraviť na novú smernicu o jednorázových plastoch
- Možnosti gastro obalov na jedlá so sebou a na rozvoz
- Ako pripraviť čistý a číry vývar na polievku
- Ako vytvoriť webovú stránku pre gastronomické služby?
- Ako využiť sociálné média v gastronóii
- Sposoby ako zahustiť oáčky - rady odborníkov
- Základné omáčky, ktoré by mala každá prevádza zvládnuť
- Ako pristupovať k dhochucovaniu jedál na vašej prevádzke
- Aranžovanie jedla - ako a čím zdobiť
- Narábanie s odpadom v reštaurácii - základné pravidlá a rady
- Nízkokalorické dezerty - ako a z čoho ich prirpavoavať
- Aké obilniny vyuťívať v kuchyni - odborníci radia
- Environmentálne povedomie ako prínos pre gastronómiu
- Bezodpadový catering - ako minimalizovať plytvanie jedlom
- Fermentácia potravín - zdravý trend v gastronómii
- Varenie sous vide - všetko čo o ňom potrebujete vedieť
- Aké sú povinnosti šéfkuchárov a kuchárov?
- Ako informovať o alergénoch na vašej prevádzke
- Ako správe zostaviť ponuku pre gastro prevádzky
- Ako na spravovanie sociálnych sieťach - Facebook a Instagram
- Ako reagovať na sťažnosť, kritika alebo negatívny komentár
- 10 tipov od odborníkov ako vybrať nástroje do kuchyne
- Znížte svoje náklady redukovaním odpadu z potravín
- 10 tipov ako zabrániť plytvaniu jedla
- Ako otvoriť prevádzku food truck
- Ako vyfotiť jedlo - Odkryte tajomstvo fotografovania pokrmov
- Mise en place - kto to povedal a čo to znamená
- Rady a tipy ako znížiť množstvo odpadu na prevádzkách
- Základy servírovania jedla, Prezentujte svoje jedlo správnym
- Ako využívať a čomu sa vyvarovať na sociálnych sieťach
- Rady ako jednoducho zahrnúť bezlepkové jedlá do menu
- Gastronomické trendy 2018
- Kulinárske rady ako pripraviť jemné, krehké a šťavnaté mäso
- Nakladaná zelenina - prečo využívať fermentované potraviny
- Pizzeria - Základné vybavenie bez ktorého sa nezaobídete
- 9 rád ako propagovať reštauráciu
- 7 spôsobov ako využiť vývar v kuchyni
- Niekoľko tipov na prípravu zdravých predjedál
- Ako sa vysporiadať s bezpečnosťou potravín pri donáške
- Najčastejčie chyby pri zachovávaní bezpečnosti potravín
- Osobná hygiena a bezpečnosť v kuchyni - rady od odborníkov
- Ekologická reštaurácia | ide to aj bez plastu
- Rastlinná kuchyňa - tipy pre menu v reštaurácii
- OZNÁMENIE - výluka produktov pre vtáčiu chrýpku
- Gastromické trendy na rok 2023
- Ako vylepšiť vaše pokrmy
- Hnedá omáčka a jej variácie
- Grilované hamburgery: sprievodca
- Najlepšie grilovacie omáčky
- Druhy a typy zemiakov
- Ako pripraviť zemiakovú kašu
- Navrhovanie dokonalého jedálneho lístka
-
Inšpirácie z oblasti - Poľudnajšie a skupinové menu
- Catering na silvestrovský večierok s odborníkmy
- Základné omáčky v stravovaní - teplé a studené
- Zdobenie jedla na cateringové podujatia s odborníkmy
- Catering v exteriéry - tipy ako ho zvládnúť od odborníkov
- Najvýhodnejšie polievky na prípravu pre gastro prevádzky
- Menu na Vianoce, Silvester a zimnú párty sezónu
- Nápady na zostavenie menu pre cateringy na podujatia
- Catering - ako vyrazit dych stravou svojim hostom
- Ako úspešne zvládnuť catering vianočného večierku
- Ako udržať šalát čerstvý počas cateringu
- Ako na zdobenie jedla v letnej sezóne
- Catering - ako udržať omáčky čerstvé a hladné
- Rady ako pripraviť omáčky pre mäsité jedlá
- Ako minimalizovať odrezky z mäsa pri jeho príprave v gastre
- Ako kúpiť kvalitné mäso? Praktické rady na výber mäsa
- MÄSO: tradícia verzus modernosť | tipy a triky
- Ako motivovať mladých zamestnancov v gastronómii
- Zostavenie skupinového menu - brožúra na stiahnutie
- 5 pravidiel: ako zostaviť perfektné menu s mäsovými jedlami
- Ako na úspešnú prezentáciu cateringového menu
- 3 halvné zásady ako pripraviť bufet?
- Ako zostaviť poludňajšie a skupinové menu - UFS radí
- Ako spraviť menu pre viac osôb a zároveň na tom zarobiť
- Food cost - Surovinové náklady na prípravu jedál
-
Inšpirácie - Tradičné menu v modernom poňatí
- Sedem tipov na prípravu vianočnej ryby
- UFS radí ako zvládnuť vianočný catering
- Polievky na jeseň ktoré vaši hostia ocenia
- Svieže letné recepty na obohatenie gastronomického zážitku
- Nápady na ľahké vegetariánke jedlá pre vašu reštauráciu
- Tipy na najlepšie zeleninové jedlá a nápoje
- Najšastejšie chyby vo vianočnom či silvesrovskom menu
- Regionalne špeciality slovenskej a českej kuchyne - brožúra
- Hľadanie svetových chutí - obohaťte svoje menu o exotiku
- Stravovacie trendy na leto, svetové chute a zelenina
- Ako na varenie naživo krok za krokom - Infografika
- Varenie na živo - gastronomický zážitok pre hostí
- Sezónny sprievodca letnou zeleninou a ovocím
- Grilovanie trenda na jarné obdobie
- Ako narábať so šparglou - nákup, skladovanie a spracovanie
- Ako variť špargle v podaní gastronoických odborníkov
- Trend na apríl: Flexitariánizmus
- Nové stravovacie trendy na jar of UFS
- Ako opäť pritiahnúť ludí do reštaurácie
- 7 ingrediencií, ktoré by mali byť vo vašom jarnom menu
- Februárový trend: Znižovanie tvorby odpadu
- 9 tipov ako urobiť perfektné zimné polievky a dusené jedlá
- Trend na január - ľahké jedlá po ťažkom decembri
- Odborníci radia ako sa pripraviť na nový rok - Infografika
- Populárne gastronomické trendy na zimu
- Objavte zimné ovocie a zeleninu, ktoré sa hodia k mäsu
- Rady ako sa pripraviť na nový rok od odborníkov z UFS
- Objavte 8 ingrediencií, ktoré by ste mali mať v zimnom menu
- Experimentujte s kulinárskymi technikami, rady od odborníkov
- Druhy rýb a ako vdaka nim obohatiť svoje menu
- Prepojenie tradičných receptov s moderným prístupom
- Plody mora - ako ich využit v jedálnom lístku
- Veľkonočná kuchyňa - Tradície v modernom prevedení
- Rastlinná kuchyňa - Inšpirácie
- Grilovanie a BBQ
- Inšpirácie z oblasti bezpečnossti potravín
-
Ako udržať svoj podnik v prevádzke aj počas epidémie COVID
- Inšpirácie z oblasti - Bezpečnosť jedla
- Inšpirácie z oblasti - Donáška jedla
- Inšpirácie z oblasti - Výživa a podpora imunity
- Ochrana ziskov
- Ako sa pripraviť na zmenu gastronómie po COVID-19
- 13 tipov na podporu vášho podnikania v oblasti zásobovania
- Propagácia výdajného okienka na sociálnych sieťach
- Ako vystupovať na sociálnych sieťach? | UFS
- Ako robiť marketing pre reštauráciu na Instagrame
- Letná domáca turistika: 7 rád čo zlepšiť
- Fighting COVID-19 together (backup)
- Brožury s receptami
- Profesionálni kuchári potrebujú profesionálnu majonézu!
- Jesenné trendy a produkty sezóny
- Jesenná a zimná inšpirácia
- Omáčky a dipy od majonézy Hellmann's Professional
- Recepty od kuchárov pre kuchárov
- Všetky naše produkty
- O nás
- Kontakty
- Vyhľadať
- Prihláste sa na odber noviniek zo sveta Gastra
- Právne podmienky - Unilever food solutions
- Stránka s výsledkami vyhľadávania
- Kuchársky servis pre reštaurácie
- Unilever Food Solutions - Naši kuchári
- Spracovanie osobných údajov
- PDF Upload
- Please Recycle – Trvalo udržateľné balenie
- Sme šéfkuchári podporujúci šéfkuchárov
- Prihlásiť sa
-
Vytvoriť účet
-
Školenia pre kuchárov od Unilever Food Solutions
-
UFS Academy - Online kurzy pre kuchárov ZADARMO
-
UFS Academy - Pozrieť sa na všetky videá zadarmo
- ONLINE KURZ PRE KUCHÁROV: Príprava talianských cestovín
- ONLINE ŠKOLENIE PRE KUCHÁROV : Umenie servírovania jedla
- ONLINE KURZ PRE KUCHÁROV: Ako na gastro odpad v reštaurácii
- ONLINE KURZ PRE KUCHÁROV: Fotenie jedla na sociálne siete
- ONLINE KURZ PRE KUCHÁROV: Ako pripraviť omáčky
- ONLINE KURZ PRE KUCHÁROV: Autentická thajská kuchyňa
- ONLINE KURZ PRE KUCHÁROV: Sous Vide
- ONLINE KURZ PRE ŠÉFKUCHÁROV: Voňavé a čiré základné fondy
- Školenie pre kucharov - Steak: Opracovanie, zrenie a pečenie
- ONLINE KURZ PRE ŠÉFKUCHÁROV: Ako na grilovanie
- ONLINE KURZ PRE ŠÉFKUCHÁROV: Talianska kuchyňa
- ONLINE KURZ PRE ŠÉFKUCHÁROV : Umenie veganskej kuchyne
- ONLINE KURZ PRE ŠÉFKUCHÁROV : Mise En Place pre reštauráciu
- ONLINE KURZ PRE ŠÉFKUCHÁROV: Kalkulácia nákladov
- ONLINE KURZ PRE ŠÉFKUCHÁROV: Sociálne siete pre reštaurácie
- ONLINE KURZ PRE ŠÉFKUCHÁROV: Web pre reštauráciu
- ONLINE KURZ PRE ŠÉFKUCHÁROV: Duševné zdravie pri práci
- ONLINE KURZ PRE ŠÉFKUCHÁROV: Fermentácia
- Školenie pre kucharov - Bezpečnosť a hygiena v reštaurácii
- ONLINE KURZ PRE ŠéfKUCHÁROV: Emulzie a gély
- ONLINE KURZ PRE ŠÉFKUCHÁROV: sifónová fľaša na varenie
- ONLINE KURZ PRE ŠÉFKUCHÁROV: Severská kuchyňa
- ONLINE KURZ PRE ŠÉFKUCHÁROV: Objavte chute rastlinnej stravy
- ONLINE KURZ PRE ŠÉFKUCHÁROV: Suflé | Unilever Food Solutions
- ONLINE ŠKOLENIE PRE KUCHÁROV: Zužitkovať všetko
- ONLINE KURZ PRE ŠÉFKUCHÁROV: Sunday Roast
- ONLINE KURZ: Varenie zo sezónnych surovín
- ONLINE KURZ PRO ŠÉFKUCHÁROV: Klasické zeleninové polievky
- ONLINE KURZ PRE ŠÉFKUCHÁROV: Polievky | Unilever Food Solutions
- ONLINE KURZ PRE ŠÉFKUCHÁROV : Klasické recepty s mäsom
- ONLINE KURZ PRO ŠÉFKUCHÁROV: Morské plody
- ONLINE KURZ PRO ŠÉFKUCHÁROV: Kurča
- ONLINE KURZ PRO ŠÉFKUCHÁROV: Cestoviny & Ryža
- ONLINE KURZ PRO ŠÉFKUCHÁROV: Prílohy
- ONLINE KURZ PRE ŚÉFKUCHÁROV: DEZERTY
- ONLINE KURZ PRE ŠÉFKUCHÁROV: ŠPANIELSKE TAPAS
- ONLINE KURZ PRO ŠÉFKUCHÁROV: Cestoviny - donáška
- ONLINE KURZ PRE ŠÉFKUCHÁROV: Klasické pokrmy - príprava
- ONLINE KURZ PRE ŠÉFKUCHÁROV: Vajcia
- ONLINE KURZ KUCHÁRA: Klasické vegetariánske jedlá
- ONLINE KURZ KUCHÁRA: Rastlinné menu: Neodolateľná zelenina
- ONLINE KURZ KUCHÁRA: Chytré kuchyňské hacky: Zero waste menu | Unilever Food Solutions
- ONLINE KURZ KUCHÁRA: Rastlinné menu: Neodolateľná zelenina | Unilever Food Solutions
- UFS Academy - školenia pre profesionálnych kuchárov
-
UFS Academy - Pozrieť sa na všetky videá zadarmo
-
UFS Academy - Online kurzy pre kuchárov ZADARMO
- Vytvoriť účet
- Všetky naše produkty | Unilever Food Solutions
- Online vzdelávacie video kurzy pre profesionálnych kuchárov
-
- Hellmann's Dressing do šalátov s jogurtom. 1L
- Hellmann's Hellmannn's Dressing Med a horčica 1L
- Knorr Professional Essence Hovädzí bujón 1L
- KNORR Professional Hubový bujón 8 kg
- KNORR Professional Kurací bujón 5 kg
- Knorr Farfalle 3kg
- Hellmann's Horčica porciovaná 198 x 10 ml
- Knorr Fusilli Tricolore - Trojfarebné Vretienka 3kg
- Hellmann's Tatárska omáčka porc. 30ml
- Knorr AromaMix Bylinky&Maslo 1,1kg
- Knorr Delikát 5kg
- Knorr Paradajkový pretlak 800g
- Knorr Tekutý Delikat 860 ml
- Hellmann's Professional Majonéza 5 L
- Knorr Quadrucci - Fliačky 3kg
- Knorr Šťava k mäsu 3,5kg
- Knorr Delikát tekutý 5l
- Knorr Bolognese 1kg
- Knorr Zeleninový bujón 1 kg
- KNORR Professional Zeleninový bujón 5 kg
- Knorr Číry bujón 60kg
- Knorr Ratatouille 2,5kg
- Knorr Smažené perličky 1kg
- Knorr Fix pre čínske jedlá 1 kg
- KNORR Professional Číry bujón 15 kg
- Knorr Ketjap Manis sójová omáčka 1L
- KNORR Professional Číry bujón 7 kg
- Knorr Zemiaková kaša s mliekom 8 kg
- Hellmann's Kečup porciovaný 198 x 10 ml
- KNORR Professional Hovädzí bujón 5 kg
- Knorr Zápražka svetlá 1kg
- KNORR Professional Bujón s príchuťou údenej slaniny 1kg
- Hellmann's Majonézová omáčka 820 g
- Knorr Holandská omáčka 1kg
- Knorr Polievkové rezance 3 kg
- Knorr Sypké korenie na bravčové mäso 0,75 kg
- Knorr Tagliatelle 3kg
- Knorr Hubový krém 1,3kg
- Hellmann's Tatárska omáčka 10l
- Knorr Sypký prípravok na ochutenie na ryby 0,7 kg
- Hellmann's Šalátová majonéza 5L
- Knorr Teriyaki omáčka 1L
- Hellmann's Horčica 880 g
- Knorr Sypké korenie na kuracie mäso 0,7 kg
- Knorr Zápražka tmavá 1kg
- Knorr Zápražka svetlá 250g
- Knorr Delikát korenie na hydinu 600g
- Hellmann's Kečup Pálivý 800g
- Knorr Professional Šafránová pasta 0,8 kg
- Hellmann 's Kečup - porciovaný 30 ml
- Knorr Gnocchi 12 kg
- Knorr Primerba Bazalka 340g
- Knorr Professional Primerba Provensálske bylinky 340g
- Knorr Šampiňónovo - hríbová omáčka 1kg
- Hellmann's Dressing Tisíc ostrovov 1L
- Hellmann's Dressing Caesar 1L
- Hellmann's Kečup Jemný 800g
- Knorr zálievka ZÁHRADNÁ 700 g
- KNORR Professional Goldaugen Hovädzí bujón 3 kg
- KNORR Professional Kurací bujón 1 kg
- Knorr Primerba Záhradné bylinky 340g
- Knorr Professional Essence Kurací bujón 1L
- Hellmann's DECORATIVE Majonéza 3l
- Hellmann's Tatárska omáčka porc.50ml
- Hellmann's Vegan 2 L
- Knorr Krájané paradajky 2,55 kg
- Knorr Paradajkový pretlak 4,5kg
- Knorr Sušené paradajky 750 g
- Knorr Paradajky celé - lúpané 2,5 kg
- Knorr Peperonata 2,5kg
- Knorr Tarhoňa Grandine 3kg
- Knorr Polievkové krutóny 0,7kg
- Hellmann's Pikantná omáčka 910 g
- Knorr Pang Gang Omáčka chilli a paradajky 1L
- Knorr Tomato pronto 2kg
- Hellmann's Cesnaková omáčka 860 g
- Knorr Zemiaková kaša s mliekom 4 kg
- Knorr Sypké korenie na hovädzie mäso 0,75 kg
- KNORR Professional Hovädzí bujón 1 kg
- Knorr Sambal Manis Omáčka chilli a sója 1L
- Knorr Sunshine Chilli pikantná omáčka 1L
- Hellmann's Kečup 950 g
- KNORR Professional Hubový bujón 1 kg
- Hellmann's BBQ omáčka 950 g
- Hellmann's Tatárska omáčka 846 g
- Knorr Paradajková omáčka 10 kg
- Hellmann's Kečup 5kg
- Knorr Základ na Kung Pao 1,5kg
- Knorr Omáčka Demi Glace 1,1kg
- Knorr Ryža dlhozrnná parb. 5kg
- Knorr Toskánska paradajková polievka s bylinkami 1,2kg
- Knorr Holandská omáčka tekutá 1L
- Hellmann´s Koktailová omáčka 3L
- Knorr Primerba Pesto 340g
- Knorr Codini - Kolienka 3kg
- Hellmann's Barbecue omáčka 4,8 kg
- Knorr Zápražka tmavá 250g
- Hellmann's Horčica 3kg
- Hellmann's Yofresh 5kg
- Knorr Fusilli 3kg
- Knorr Penne 3kg
- Hellmann's Tatárska omáčka 5l
- Knorr Spaghetti 3kg
-
- Pateis de Bacalhau – krokety so slanou treskou a citrónovou majonézou
- Dusená šošovica so zeleninou
- Pečený losos so špargľou v holandskej omáčke
- Mäsová terina v krehkom cestíčku so želé z portského
- Vegetariánska frittata so špenátom a mozzarellou
- Hovädzí guláš s plzeňským pivom a horkou čokoládou
- Vegánsky tatarák z paradajok a bazalky
- Vegánsky šalát so zeleným pesto-vinaigrette dresinkom
- Pizza quattro formaggi (štyri druhy syra)
- Vegánsky krém z bielej zeleniny s petržlenovým olejom
- Hydinové consommé s orientálnymi pirohmi | Recept
- Bravčový bôčik s teriyaki omáčkou, brokolicou a jazmínovou ryžou
- Jahňacie rebierka s ázijskou BBQ omáčkou
- Quiche s údeným kuracím mäsom, horčicou a čedarom
- Sendvič Louisiana Po'Boy s hubami a majonézou Old Bay
- Nadýchaný bao plnený trhaným kuracím mäsom | Recept
- Uhorková limonáda
- Americký Hamburger
- Citronáda
- Maďarský guláš z kuraťa s tagliatelle
- Vegánsky zemiakový šalát
- Pstruh zabalený v slanine so zeleninou a omáčkou z divých húb
- Opečené hrianky s bryndzou a baklažánom | Recept
- Pražená ryža s kuracím mäsom na Ázijský štýl
- Balatonská hydinová zmes s chlebom
- Hydinový tokáň s fazuľou a zemiakmi
- Šalát z grilovanej zeleniny s Caesar dresingom
- Bravčové koleno sous-vide na bavorský spôsob | Recept
- Šalát s grilovanou čakankou, figami a hruškami
- Kuracie stehno na divoko s pečeným zemiakom a mrkvovým pyré.
- Polievka z hovädzích chvostov so šošovicou a restovanou zeleninou
- Maďarská rybacia polievka
- Pečené kurča na jablkách s nastavenou kašou
- Rizoto alla milanese s BBQ kuraťom
- Grilovaný mečún so zálievkou vinaigrette a šalátovou kyticou
- Mäsové guľky s mrkvovým ragú
- Cibuľačka s krupicovými haluškami
- Bravčová pečienka s chorizom, hubovou omáčkou a šedými rezancami
- Pečené cestoviny s kuracím mäsom a brokolicou
- BBQ sendvič s kuracím mäsom a krémovým šalátom
- Kuracie prsia s omáčkou Mornay
- Grilovaná bravčová panenská sviečkovica | Recept
- Hovädzí jazyk v medovo-horčicovej omáčke s citrusmi a rukolou
- Rustikálne zelené cestoviny s mascarpone | Recept
- Krémová dyňová polievka s broskyňou | Recept
- Grécky Jahňaci Hamburger so syrom Halloumi
- Nugety z karfiolu
- Teplý rezancový šalát s kimchi, zeleninou, teriyaki omáčkou a kuracím mäsom
- Arancini so syrom taleggio, dip z fazule fava s bazalkou
- Grilované mladé kuriatko
- Croque „Tear and Share“
- Karé s posýpkou na zelených tagliatelle | Recept
- Jarne rolky so zeleninou v pikantnej omáčke z manga
- Bitterballen
- Avokádový dip s hranolkami zo sladkých zemiakov
- Kura v chrumkavom cestíčku s omáčkami | Recept
- Zubáč s jačmeňom a omáčkou z praženej repy | Recept
- KRÉM Z KOREŇOVEJ ZELENINY S PEČENÝM CESNAKOM
- Bibimbap – hovädzie mäso na kórejský spôsob so zeleninou a s vajcom
- Šakšuka
- OPEČENÉ GNOCCHI S KYSLOU KAPUSTOU
- Smažené bravčové líčka v panko strúhanke
- KURČA V ŠTÝLE LOVCA S POLENTOU
- Kuracia pečeň s čerešňami a zemiakovými rösti
- PEČENÉ KURČA S CÍCEROM A ŠPENÁTOM
- Šarišská Máčanka
- Americké juhozápadné zeleninové jarné závitky
- BBQ rebrá s medovo-pivnou glazúrou a zeleným hráškom
- Silný mäsový čaj s chrumkavou vafľou
- Grilované krevety s ananásovým šalátom
- Pirohy s udeným mäsom , dusenou kapustou a Créme fraiche
- Bravčová panenka plnená klobásovou zmesou so zemiakmi na kyslo
- Grilovaný flank steak s čerstvým šalátom
- Raviola plnená bryndzou, žĺtkom a bazalkovou penou | Recept
- Tuniakový wrap (bezlepkový)
- Hovädzí vývar
- Šalát z kaše burgul s humusom
- Club sendvič s kuracím mäsom a slaninou
- Polievka Kulajda
- Brokolicový dip
- Údené kačacie prsia s chrenovou omáčkou a opekaným karfiolom
- Údená mrkva s morskými riasami a citrónovou majonézou
- Domáce hranolky s údenou chipotle majonézou
- Brioška s omáčkou zo 4 syrov
- Zaprážaná zelená šošovica s pridaním papriky a šampiňónov
- Quiche s lesnými hubami
- Grilovaný pstruh s dymovou arómou | Recept
- Parmezánový krém s cesnakovým olejom a šalotkovými čipsami
- Karí zo zelených fazuľových strukov s cícerom a kokosovým mliekom
- Cestoviny stir-fry s kuracím mäsom a krevetami
- Jarná rolka s hovädzím mäsom a mangom s výberom dvoch omáčok
- Bravčová panenka s orientálnou zeleninou | Recept
- Pastiersky perkelt z morčacieho mäsa s haluškami
- Ramen burger
- Kuracie stehno s plnkou naruby
- Šalát s grilovanými jablkami, mizunou a marinovanou červenou cibuľou
- Steak z bravčového karé s údenou slivkovou majonézou
- Kvasená červená pšenica s hubami a vareným vajíčkom
- Lososová rolka s tvarohom
- Krémová polievka z pečenej papriky s Teriyaki bôčikom
- Fish & Chips
- Studená polievka zo zeleného hrášku v párty štýle
- Pečené plnéné farebné papriky v paradajkovej omáčke
- Cestoviny alla Putanesca
- Smažené hovädzie so sladkou chilli omáčkou | Recept
- Grilovaný šašlik s paradajkovým šalátom
- Ravioli s kačicou a maslovou omáčkou s parmezánom a citrónom
- Hovädzie Wellington s omáčkou béarnaise | Recept
- Špagety s hovädzími fašírkami
- Krémový špenát so strateným vajcom
- Šalát Caesar s grilovaným kuraťom | Recept
- Citrusová limonáda
- Kuriatková polievka s orechmi a madeirou
- Mätová limonáda
- Grilovaný burger so šalátom z bulguru a kyslou cibuľkou
- Mäsové guličky
- Pečené zemiaky s krevetkami a kyslou smotanou
- Kurací špíz v pikantnej marináde
- Chrumkavé karfiolové krídla s pikantnou omáčkou Gochujang a medom
- Ochutený bylinkový krém na steak
- Kurací rezeň marinovaný v citróne | Recept
- Krém zo zeleru a zemiakov s kokosovým mliekom | Recept
- Konfitovaná kačica s knedľou
- Konfitované stehno z kurčaťa s kukuričným pyré | Recept
- Orientálne pirôžky s kuracím mäsom
- Polievka zo zeleného hrášku a kyslou smotanou
- Hovädzia musaka s baklažánom a krémovou bešamelovou omáčkou
- Malinová limonáda
- Cheesecake podávaný so zaváraninou, polevou ganache a zmrzlinou
- Grilované kuracie krídla s gochujangom
- Konfitovaná bravčovina na kyslej kapuste
- Chrumkavý ružičkový kel s krémovým majonézovým dipom
- Libanonský šalát Tabbouleh s grilovaným lososom
- Fašírka prevoňaná rímskou rascou | Recept
- Krémová polievka z bielej špargle
- Pečený entrecôte (vysoká roštenka) s hríbikmi na smotane
- Vietnamská polievka Pho s ryžovými rezancami a hovädzím mäsom
- Tempura z húb Portabella
- Opekané cestoviny Bami Goreng
- Remuládová omáčka
- Rebierka BBQ s medovo-pivnou glazúrou a kašou | Recept
- Glazovaný losos v zázvorovo-sójovej omáčke | Recept
- Toskánske lasagne
- Sladkokyslé kura s ananásom a bambusom
- Thajská kokosová polievka s krevetami
- Hovädzie mäso s burgundskou omáčkou
- Hovädzie v omáčke z čierneho korenia so sójovými výhonkami a s brokolicou
- Šalát z grilovaného hovädzieho s mangom a krúpami
- Kuracie paličky v sladko-pikantnej omáčke | Recept
- Červené kari s kačacím mäsom a cukrovým hráškom
- Chrumkavé krevety Sambal Manis
- Polievka Azteca s čipsami nachos, cheddarom a kyslou smotanou
- TALIANSKA POLIEVKA S CESTOVINAMI
- Ramen polievka s mäsom a tekutým vajcom
- KRÉMOVÁ ZEMIAKOVÁ POLIEVKA
- Kura v lístkovom ceste s pikantnou omáčkou | Recept
- ŠALÁT Z BROKOLICE A KURACIEHO MÄSA
- Vegetariánsky Hamburger s červenou fazuľou
- Chow mein – vyprážané cestoviny s kuracím mäsom a krevetami
- Kurča na zeleninových tagliatelle
- Zemiakové domáce krokety s delikátnou omáčkou
- Pita chlieb s treskou
- Banh mi bravčová bageta
- Kačka pečená tradičným orientálnym spôsobom | Recept
- Hamburger z tekvice a fazule
- Currywurst, pivná cibuľka, kyslá kapusta a červená repa
- Zeleninový wok s cestovinami
- Cestoviny a syrové krokety
- Mušle sv. Jakuba s paradajkovým džemom a uhorkovým pyré
- Ázijská kuracia polievka s rezancami
- Hubové ragú s bylinkovo-maslovými haluškami
- Indonézsky rezancový šalát
- Ázijský vývar z pečenej kačky
- Rýchly vegetariánsky wok s rezancami
- Rolka s klobásou, nakladanou zeleninou a žeruchovou majonézou
- Belgické hranolky, andalúzska omáčka a kip kap
- Cestovinový šalát
- Kuracie filety marinované klasickým štýlom | Recept
- Rezance s hovädzím mäsom Teriyaki
- Čaj s domácou marmeládou
- KARFIOLOVÝ QUICHE S PARADAJKAMI
- Pikantné hovädzie fajitas so salsou a guacamole
- Chrumkavý falafel z karfiolu s chimichurri omáčkou
- Krémová tekvicová polievka s chorizom
- Zázvor a citrónová marmeláda
- Pomarančová marmeláda
- Grilované kuracie prsia s Marinara omáčkou, Gnocchi
- Srdiečkový paprikáš s tarhoňou
- Krém z pečeného karfiolu
- Malinová marmeláda
- Bowl s divokou ryžou a hovädzím rib eye steakom
- Grilovaný melón & grilovaný ananás
- Španielska cesnaková polievka
- Krémová pórová polievka vichyssoise
- Grilovaný losos podávaný s kalerábom a chorizom
- Burger z pečenej červenej repy a sladkých zemiakov
- Konfitované kačacie stehná so zemiakovými guľkami
- Ananásové taštičky s mascarpone a marakujou
- Filé z kambaly s údenou špargľou a citrusovým džemom
- Šalát s hovädzím mäsom pečeným do ružova s pomarančom a chrumkavou šalotkou
- Knedličky z batatov a ricotty v bazalkovej vínnej omáčke
- Hickory cestoviny so syrom
- Morčacie stehno plnené zeleným hráškom | Recept
- Chia puding s ovocnou penou
- Piškóta z olivového oleja s pomarančovým želé | Recept
- Zemiakový šalát
- Šalát z brokolice
- Tortellini so špenátovým krémom
- Tortellini so šafránovo-hráškovým pyré
- Šalát s tortellini, sušenými paradajkami a rukolou
- Hydinové žalúdky na krémovej jačmennej krupici
- Topinamburový krém
- Plnené mini zemiaky s hovädzím mäsom
- Rybacie koláčiky s krabom a pikantnou salsou z avokáda
- GRILOVANÁ TRESKA so slaninou a roztlačeným avokádom
- Papriky Padrón, šafranová omáčka aioli, kváskový chlieb
- Krevetový burger s jalapeňo majonézou | Recept
- Tacos s rybou v pivnom cestíčku
- Ázijská kačica s chrumkavou kožou
- Čaj s mangom a citrónovou trávou
- Grilovaná krkovička, pečené sladké zemiaky, slivková salsa
- Gnocchi s paradajkovou omáčkou a olivami
- Jablkový čaj so škoricou
- Tradičná grécka musaka
- Pomarančový a čili čaj
- Texas Ranger Tartar
- Ochutená pizza omáčka
- Kukuričné lupienky na grile so zeleninou
- Obaľovaný ovčí syr s bazalkovými zemiakmi a jablčnou omáčkou
- Pečené kuracie stehienka (fingerfood)
- Flatbread aka chlebová placka s pečenými paradajkami
- Vtáčie mlieko s makovými tagliatelle s pomarančom a cukrovou penou
- Portobello plnené steakom s krémovou omáčkou z pečených paprík
- Cibulačka
- Glazované bravčové rebierka
- Pstruh na grile s grilovaným paradajkovým šalátom a rozmarínom
- Hydinový kaldoun
- Vlažný karfiolovo – brokolicový šalát s červenou repou
- Baba Ganush
- SEKANÁ S VAJÍČKOM A SEDLIACKOU NASTAVENOU KAŠOU
- Chrumkavý hubový burger so šťavnatou omáčkou
- Dusené jahňacie kolienko
- Fermentovaný Kimchi šalát podávaný v pohári
- Cícerová polievka
- Chrumkavá kačica v pikantnej marináde so šalátom
- Ohnivé pikantné karfiolové krídla s majonézou
- Hovädzie mäso marinované v jablkovej šťave a zázvore
- Massaman curry s kuracím mäsom a so zeleninou
- Kačacie krokety s pikantnou omáčkou
- Hovädzí burger so sušenými paradajkami a BBQ omáčkou
- Syrové tortellini s hľuzovkovým maslom a hríbikmi
- Dvojité vyprážané jarné závitky
- Kórejský hamburger so šalátom kimči a vareným vajíčkom
- Vegánsky Cézar šalát
- Sliezsky bigos
- Pikantné kuracie tacos s koriandrom a avokádom
- Pečený roastbeef s tatárskou omáčkou
- Pirohy s kačacím mäsom a brusnicovou omáčkou | Recept
- Svieži zemiakovo - jablčný šalát
- Grilovaný melón a šalát so syrom halloumi a dresingom
- Miso s riasami wakem, lososom a tofu
- Paradajková omáčka
- Hanácka polievka
- Pečené mäso z jeleňa s brusnicovou omáčkou | Recept
- Šalát s batátmi, kapustovým pestom a dipom z čierneho cesnaku
- Údený bravčový jazyk s chrenovou omáčkou
- Hubový vývar s plneným zverinovým cannelloni
- Boloňské špagety
- Malý hamburger s rezancami Sriracha s pikantnou majonézou
- Cestoviny farfalle v krémovej omáčke s kuraťom | Recept
- Kebab na špíze s mätovou omáčkou a arabským chlebom
- Furmanské halušky s grilovanou kotletou | Recept
- Pomaly pečené králičie stehná v krémovej omáčke | Recept
- Treska s bazalkovo-petržlenovou posýpkou/paradajková omáčka
- Jahňacie vo vlastnej šťave so zeleninou
- TRESKA SO ZELENINOVOU KAŠOU
- KRÉM Z MRKVY (S GRAHAMOVOU TYČINKOU)
- Šalát so syrovou gremolátou
- HOVÄDZIA PEČIENKA S CIBUĽOVOU OMÁČKOU A ZELENÉ FAZUĽKY