Hydina
Kulinárske techniky, food pairing, recepty a veľa ďalšieho.
Kulinárske techniky, food pairing, recepty a veľa ďalšieho.
Pri porciovaní mäso rozdeľujeme na menšie časti alebo porcie. V tomto článku sa zameriame na správne porciovanie hydiny a predstavíme si niekoľko tipov, ako naporciovať kuracie, kačacie, husacie a morčacie mäso.
Kura je najoľúbenejším hydinovým mäsom na svete. Na každom kontinente sa chová množstvo jeho odrôd. Medzinárodné exportné ukazovatele signalizujú stály rast dopytu po kuracine.
Kliknite dole na ikonu a zvoľte možnosť pridať na plochu. Kliknite hore na ikonu a zvoľte možnosť pridať na plochu. Kliknite dole na ikonu a zvoľte možnosť pridať na plochu. Kliknite dole na ikonu a zvoľte možnosť pridať na plochu.