Menu

Suroviny

+

Príprava hamburgeru


Toto jedlo inšpirované kórejskou kuchyňou je plné výrazných chutí a jedinečných textúr, ktoré dodajú vášmu menu trochu vzrušenia. Krehké mäso, pikantný šalát a štipľavá omáčka sa postarajú o nezabudnuteľné a chutné jedlo. Ideálna voľba pre fusion menu alebo špeciálnu príležitosť.

...

Príprava

  1. Príprava hamburgeru

    30 minút
    • Do stredne veľkej misy pridajte mleté hovädzie mäso a Knorr Essenci, premiešajte. Mäsovú zmes rozdeľte na 10 rovnakých častí a z každej časti vytvarujte placky.
    • Palacinky položte na panvicu alebo gril a pečte, kým nie sú hotové, približne 4-6 minút z každej strany.
    • Na panvici na miernom ohni smažte 10 vajec približne 4-5 minút.
    • Huby zľahka opečte na panvici alebo ich vložte do salamandra predhriateho na 190 °C asi 3 minúty vnútornou stranou nahor.
    • Burger zostavte tak, že na spodok každej žemle položíte plátok syra, potom mäsovú placičku, šalát kimči a vajíčko. Každú hornú žemľu potrite pikantnou majonézou Hellmann's a dokončite hamburger.  
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu