Menu

Suroviny

+

Krém

Servírovanie

  • Mrkva (restované rezančeky julienne) 100.0 g
  • Čerstvé zelené bylinky 10.0 g
  • Kyslá kapusta 100.0 g
  • Chili

Dyňa sa nesmie variť vo veľkom množstve vody, pretože vtedy stráca chuť a výživovú hodnotu. Lepšie je dusiť ju na miernom ohni v čo najmenšom množstve vody.

...

Príprava

  1. Krém

    • Dyňu očistite, odstráňte semená a nakrájajte na veľké kocky. Šalotku, mrkvu a cesnak olúpte, nakrájajte a nechajte zosklovatieť vo vyššom hrnci na tuku Rama Culinesse Profi, nakoniec pridajte curry.
    • Vložte nakrájanú dyňu a broskyňu, všetko zalejte polovicou vody a duste pod pokrievkou. Po niekoľkých minútach pridajte zeleninové Essence.
    • Keď bude dyňa mäkká, rozmixujte ju na hladké pyré, pridajte kokosové mlieko, zvyšok vody, šťavu z limetky a prevarte.
      Potom odstavte z tepla, pridajte nakrájané studené maslo a miešajte, kým sa nerozpustí.
    • Všetko dochuťte podľa potreby.
  2. Servírovanie

    • Na porciu polievky nakvapkajte kyslú smotanu, ozdobte rezančekmi mrkvy a chili papričkou nakrájanou na veľmi malé kúsky.
    • Ozdobte bylinkami, najlepšie čerstvým koriandrom
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu