Kuchárske recepty | Unilever Food Solutions
-
Kórejský hamburger so šalátom kimči a vareným vajíčkom - Hlavný chod
-
Zemiakový šalát - Šaláty
- Vegetariánske
-
ŠALÁT Z BROKOLICE A KURACIEHO MÄSA - Šaláty
-
Boloňské špagety - Hovädzie
- Cestoviny
-
Hydinový kaldoun - Polievka
-
Rezance s hovädzím mäsom Teriyaki - Bravčové
- Cestoviny
-
Tortellini so šafránovo-hráškovým pyré - šafránovo-hráškovým
- Cestoviny
-
Treska s bazalkovo-petržlenovou posýpkou/paradajková omáčka - Hlavný chod
- Ryby a morské plody
-
Pečené kuracie stehienka (fingerfood) - Predkrm
- Hydina
-
Toskánske lasagne - Cestoviny
118 Recepty
Bohužiaľ, nie sú žiadne výsledky vyhľadávania.
-
Tagliatelle s hubami a kuracím mäsom
- Hlavný chod
- Hydina
-
Mäsové guľky s mrkvovým ragú
- Hlavný chod
- Hydina
-
Steak z bravčového karé s údenou slivkovou majonézou
- Bravčové
- Hlavný chod
-
Malý hamburger s rezancami Sriracha s pikantnou majonézou
- Hovädzie
- Hlavný chod
-
Šarišská Máčanka
- Hlavný chod
-
-
Sliezsky bigos
- Hlavný chod
-
Zaprážaná zelená šošovica s pridaním papriky a šampiňónov
- Vegetariánske
- Hlavný chod
-
Balatonská hydinová zmes s chlebom
- Hlavný chod
- Hydina
-
Fašírka prevoňaná rímskou rascou | Recept
- Hlavný chod
- Hovädzie
-
Bravčový bôčik s teriyaki omáčkou, brokolicou a jazmínovou ryžou
- Bravčové
- Hlavný chod
-
Smažené bravčové líčka v panko strúhanke
- Bravčové
- Hlavný chod
UFS Academy: Portál pre online školenie profesionálnych kuchárov
- Školenia sú ZADARMO a bez reklám
- Školenia vytvorili šéfkuchári z celého sveta
- VIdeá sledujete neobmedzene