Menu

Suroviny

+

Príprava rezancov Sriracha

  • Knorr Professional Ázijské rezance 3 kg 200.0 g
  • vajcia 2.0 ks
  • Tabasco 15.0 g

Príprava hamburgeru

  • Mleté hovädzie mäso 720.0 g
  • Tabasco 15.0 g
  • Soľ 5.0 g
  • Rastlinný olej 45.0 ml

Dokončenie pokrmu


Šťavnaté miniburgery na rezancových "žemliach" s pridanou omáčkou Sriracha a ozdobené uhorkou, červenou cibuľou a pikantnou majonézou Hellmann's.

...

Príprava

  1. Príprava rezancov Sriracha

    • Rezance uvarte podľa pokynov na obale. Dobre ich opláchnite a nechajte odkvapkať. Preneste ich do misky; pridajte vajcia a omáčku Tabasco Sriracha. Dobre premiešajte, aby sa všetky rezance obalili vaječnou zmesou.
    • Rezancovú zmes rovnomerne rozdeľte na časti 12-dielnej formy na muffiny. Prikryte fóliou; na vrch položte druhú 12-dielnu formu na muffiny, pritlačte ju a odstráňte. Plnú formu na muffiny vložte na 20 minút do mrazničky.  
  2. Príprava hamburgeru

    • Mleté hovädzie mäso zmiešajte v miske s omáčkou Tabasco Sriracha a soľou.
    • Mäso rozdeľte na 6 rovnako veľkých placiek a mierne ich sploštite. Placky upečte na rošte alebo grile podľa požadovanej prepečenosti.  
  3. Dokončenie pokrmu

    • Kým sa placky pečú, vyberte formu na muffiny z mrazničky. Ostrým nožom opatrne vyberte každú plecovú placatku z košíčkov na muffiny a opečte ju. 
    • Z pripravených "rezancových žemlí", hamburgerovej placky, uhorky, červenej cibule a pikantnej majonézy Hellmann's zostavte placky.  
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu