Kuchárske recepty | Unilever Food Solutions
-
Kórejský hamburger so šalátom kimči a vareným vajíčkom - Hlavný chod
-
Zemiakový šalát - Šaláty
- Vegetariánske
-
ŠALÁT Z BROKOLICE A KURACIEHO MÄSA - Šaláty
-
Boloňské špagety - Hovädzie
- Cestoviny
-
Hydinový kaldoun - Polievka
-
Rezance s hovädzím mäsom Teriyaki - Bravčové
- Cestoviny
-
Tortellini so šafránovo-hráškovým pyré - šafránovo-hráškovým
- Cestoviny
-
Treska s bazalkovo-petržlenovou posýpkou/paradajková omáčka - Hlavný chod
- Ryby a morské plody
-
Pečené kuracie stehienka (fingerfood) - Predkrm
- Hydina
-
Toskánske lasagne - Cestoviny
Poludňajšie a skupinové menu 21 Recepty
Bohužiaľ, nie sú žiadne výsledky vyhľadávania.
-
Zaprážaná zelená šošovica s pridaním papriky a šampiňónov
- Vegetariánske
- Hlavný chod
-
Fašírka prevoňaná rímskou rascou | Recept
- Hlavný chod
- Hovädzie
-
-
-
Glazované bravčové rebierka
- Bravčové
- Hlavný chod
-
-
Konfitované stehno z kurčaťa s kukuričným pyré | Recept
- Hlavný chod
- Hydina
-
-
Cestoviny farfalle v krémovej omáčke s kuraťom | Recept
- Hlavný chod
- Hydina
-
-
-
Údené kačacie prsia s chrenovou omáčkou a opekaným karfiolom
- Hydina
- Hlavný chod
UFS Academy: Portál pre online školenie profesionálnych kuchárov
- Školenia sú ZADARMO a bez reklám
- Školenia vytvorili šéfkuchári z celého sveta
- VIdeá sledujete neobmedzene