Suroviny
Pečené mäso z jeleňa s brusnicovou omáčkou | Recept
−
+
€0.0
Marináda
Mrkva, vcelku
/g
120.0 g
0%
Zeler, vcelku
/g
150.0 g
0%
Celá cibuľa
/g
200.0 g
0%
Vínny ocot
/ml
200.0 ml
0%
Suché červené víno
/ml
500.0 ml
0%
Soľ
/g
40.0 g
0%
Cukor
/g
10.0 g
0%
Mäso
Jelenie stehno
/g
3000.0 g
0%
Bravčová masťna pečenie
/g
100.0 g
0%
Bobkový list
/g
8.0 g
0%
Omáčka
Voda
/l
700.0 ml
0%
Zavárané brusnice
/g
80.0 g
0%
Krokety
Korenisté sušienky, mleté
/g
300.0 g
0%
Mlieko
/ml
1000.0 ml
0%
Strúhanka
/kg
100.0 g
0%
Vajcia
/g
60.0 g
0%
/
Marináda
-
Mrkva, vcelku 120.0 g
-
Zeler, vcelku 150.0 g
-
Celá cibuľa 200.0 g
-
Vínny ocot 200.0 ml
-
Suché červené víno 500.0 ml
-
Soľ 40.0 g
-
Cukor 10.0 g
Mäso
-
Jelenie stehno 3000.0 g
-
Bravčová masťna pečenie 100.0 g
-
Bobkový list 8.0 g
Omáčka
-
Voda 700.0 ml
-
Zavárané brusnice 80.0 g
Krokety
-
Korenisté sušienky, mleté 300.0 g
-
Mlieko 1000.0 ml
-
Strúhanka 100.0 g
-
Vajcia 60.0 g