Menu

Suroviny

+

Mäso

  • Bravčová panenská sviečkovica s kosťou a bôčikom (10 steakov) 1600.0 g
  • Soľ 15.0 g
  • Olej 150.0 ml

Zelenina

  • Mrkva, očistená 1000.0 g
  • Karfiol, ružičky 600.0 g
  • Čierna šošovica, varená 500.0 g
  • Knorr Peperonata 2,5kg 500.0 g
  • Zelená petržlenová vňať 5.0 g

Omáčka béarnaise


Ak chcete, aby bravčová panenská sviečkovica bola jemná a šťavnatá, smažte ju na vysokej teplote a otáčajte každých 5 sekund.

...

Príprava

  1. Mäso

    • Bravčovú panenskú sviečkovicu dochuťte soľou a grilujte alebo smažte na oleji.
  2. Zelenina

    • Mrkvu a karfiol smažte na oleji pridajte Knorr Peperona a na záver pridajte grilovanú šošovicu, papriku a petržlen.
  3. Omáčka béarnaise

    • Roztierajte holandskú omáčku vo vode a varte. Pridajte maslo a ukončite varenie.
    • Nakrájajte šalotku na kúsky, zalejte octom a vínom. Duste a zredukujte na 80 ml kvapaliny.
    • Preceďte cez sitko, nalejte do omáčky, pridajte estragón a chvíľku povarte.
  4. Servírovanie

    • Zeleninu, grilované mäso a omáčku Béarnaise dajte na pekáč.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu