
Trendy na trhu |
-
Ako si vyrobiť ľahké vegetariánske jedlo v reštaurácii?
Vegetariánske jedlá by mali byť takmer v každej reštaurácii. Prečo? Hoci vegetariáni nejedia mäso, veľa masožravcov konzumuje v...
-
Objavte Hellmann's Vegánsku Majonézu - vyrobenú pre potešenie vegánov!
Chcete uspokojiť svojich vegánskych hostí? Vyrobili sme pre vás Hellmann´s Vegánsku Majonézu - zeleninovú alternatívu majonézy,...
-
Trend na apríl: Flexitariánstvo
Stále častejšie si hostia objednávajú jedlo bez mäsa. Dokonca aj keď si to momentálne neviete predstaviť, musíte sa pripraviť n...
-
Vegánske street food - ako na to správne ísť?
Hoci si niektorí ľudia ešte stále spájajú vegánske jedlo s diétami na chudnutie alebo terapeutickými diétami, vegánski hostia n...
-
Ako ochutiť bezmäsité jedlá? Objavte naše tajné prísady a koreniny
To, že varíte bez mäsa, ešte neznamená, že musíte robiť kompromisy v chuti. Rastlinné jedlá môžu byť rovnako chuťovo pestré, ak...
Sezónne jarné/letné menu
-
Dva stravovacie letné trendy
Leto je tu – urobme si kulinárske turné po celom svete a začnime znovuobjavovať zabudnutú zeleninu.
-
Kuchynské múdrosti: Know-how pre varenie špargle
To najlepšie zo špargle!
-
Grilovaná zelenina: Ako zvýrazniť jej prirodzenú chuť?
Stále viac a viac hostí prichádza do reštaurácie s očakávaním zdravého a pestrofarebného pokrmu - a grilovacia sezóna nie je ži...
-
Ľahké grilovanie: Vegetariánska edícia
Zdravé a farebné grilované pokrmy, ktoré vôňou ohromia vašich hostí? Žiadny problém. Tu je rad na grilovanie zeleniny a servíro...
-
Sezónny sprievodca letnou zeleninou a ovocím
Leto je pre kuchárov úžasným obdobím, pretože ponúka najširšiu škálu sezónnych surovín roka. Stojí za to sa zoznámiť s miestnym...
-
7 ingrediencií, ktoré by mali byť vo vašom jarnom menu
Jar je čas, keď teplota stupa a dni sa opäť predlžujú. Hoci zimné ingrediencie boli lahodné, všetci sa potešíme, keď vidíme svi...
-
Čerstvý šalát počas celej akcie
Zvädnutý a vodnatý šalát je nočnou morou kuchára - najmä teraz, keď sa zdravá výživa vrátane veľkého množstva zeleniny stáva čo...
-
Ľahké grilovanie: Vegetariánska edícia
Zdravé a farebné grilované pokrmy, ktoré vôňou ohromia vašich hostí? Žiadny problém. Tu je rad na grilovanie zeleniny a servíro...
Sezónne jesenné/zimné menu
-
8 ingrediencií, ktoré by ste mali mať vo vašom zimnom menu
Zelenina a ovocie sú k dispozícii takmer počas celého roka, ale väčšina z nich je zozbieraná v prirodzenej sezóne. Ich používan...
-
Vychutnajte si sezónu koreňovej zeleniny! Tipy na jedlá a nápoje.
Je čas rozlúčiť sa so sladkými paradajkami a letnými fazuľami. Je tu jeseň, takže privítajte koreňovú zeleninu. Ako ju môžete p...