Maximalizujte svoj zisk pomocou lepšej kontroly nákladov.
Cieľom každého podniku je vytvárať zisk a to platí aj pre podnikanie v stravovacích službách. V tejto časti sa budeme rozprávať o spôsoboch ako kontrolovať náklady a maximalizovať ziskovosť prostredníctvom lepšieho manažmentu pracovných síl a ingrediencií.
Prečo by sme mali rozumieť tomu, koľko čo stojí pri prevádzke nášho stravovacieho zariadenia?
Ak nebudeme kontrolovať náklady, zahryznú sa do našich marží. Aj keď máme vysokú návštevnosť, nemusí to nevyhnutne znamenať, že vytvárame zisk.
Zistite, ktoré náklady je potrebné znížiť a ako to vyriešiť čo najlepšie
Používajte správne termíny kvôli správnemu určeniu vašich nákladov na jedlá.
Vypočítajte vaše náklady na potraviny ako základ pre stanovenie cien vašich jedál.
Naučte sa ako riadiť výnosy s cieľom znížiť náklady a zvýšiť zisk.
Vypočítajte výnosy z vašich jedál, zistite koľko potravín musíte nakúpiť a veľa ďalších vecí.
Kliknite dole na ikonu a zvoľte možnosť pridať na plochu. Kliknite hore na ikonu a zvoľte možnosť pridať na plochu. Kliknite dole na ikonu a zvoľte možnosť pridať na plochu. Kliknite dole na ikonu a zvoľte možnosť pridať na plochu.