
Tipy pre gastronómiu
-
Ako spropagovať rastlinné menu vo svojej reštaurácii? Tu je 7 tipov!
Rastlinná strava je čím ďalej tým viac populárna - choďte s dobou a buďte trendy! Zistite, ako môže byť rastlinná strava prínos...
-
Ako ochutiť bezmäsité jedlá? Objavte naše tajné prísady a koreniny
To, že varíte bez mäsa, ešte neznamená, že musíte robiť kompromisy v chuti. Rastlinné jedlá môžu byť rovnako chuťovo pestré, ak...
-
Lacné, ale chutné suroviny, ktoré vám pomôžu znížiť náklady
Nižšie náklady na suroviny vynaložené za účelom prípravy jedál s tým, aby hotové jedlo chutilo rovnako dobre a bolo rovnako kva...
-
Obilniny vo vašej kuchyni - aké druhy môžete použiť?
Cereálie sa používajú na výrobu ingrediencií, ktoré sú nevyhnutné v každej kuchyni: múka, krúpy, cestoviny, knedle, rezance, ch...
-
Environmentálne povedomie ako prínos pre stravovacie služby
Environmentálne povedomie je pre stravovacie služby stále dôležitejšou témou. Ako môžu ovplyvniť vaše podnikanie prospešné post...
-
Fermentácia potravín - viac ako len kyslá kapusta
Fermentácia je jednou z najzdravších metód konzervovania potravín. Vďaka práci s baktériami a hubami získavajú výrobky nové prí...
-
Znižovanie nákladov na jedlo začína znižovaním odpadu
Potravinové náklady znamenajú výpočet nákladov na výrobky používané pri príprave jediného jedla a všetkých činností alebo výrob...
-
Bezlepková strava
Niekoľko tipov, ako jednoducho zahrnúť bezlepkové jedlá do menu