Bezpečnosť jedla
Všetko čo potrebujete vedieť o bezpečnosti potravín, aby ste udržali svoj podnik v prevádzke aj počas epidémie COVID-19.
-
Top 8 usmernení pre šéfkuchárov v oblasti bezpečnosti potravín
Prečítajte si 8 top usmernení pre šéfkuchárov v oblasti hygieny a bezpečnosti potravín.
-
Kontrolný zoznam dôležitých procesov čistenia v reštaurácii
Pomocou tohto praktického kontrolného zoznamu procesov čistenia prednej a zadnej časti reštaurácie zaistíte to, že čistenie bud...
-
Kontrolný zoznam HACCP
Ako šéfkuchár si chcete byť istý, že jedlo, ktoré podávate je chutné, výživné a predovšetkým bezpečné. Ak nie sú zásady bezpečn...
-
8 zásad pri uskladňovaní potravín pre reštaurácie
Dobré praktické postupy pri uskladnení potravín zaisťujú ich bezpečnosť a to aj napriek veľkému počtu faktorov, ktoré môžu kval...
-
Ako zabrániť krížovej kontaminácii potravín
Tu je 7 tipov miestnych šéfkuchárov ako zabrániť krížovej kontaminácii potravín
-
Bežné rizikové faktory v reštaurácii
V kuchyni je prítomných veľa rizík. Tu je súhrn možných rizík, ktoré musí v kuchyni zvládnuť, aby ste zaistili bezpečnosť v nej.
-
Bežné rizikové faktory v reštaurácii
V kuchyni je prítomných veľa rizík. Tu je súhrn možných rizík, ktoré musí v kuchyni zvládnuť, aby ste zaistili bezpečnosť v nej.