Menu

01:04

1. Základy: úvod, vybavenie a ingrediencie

Sledujte kuchára Freda Duvala, hlavného šéfkuchára v The White Onion reštaurácii, ktorý vás prevedie speňovaním polievok so zameraním na uhorkové gazpacho. V tomto videu predstaví základné vybavenie a ingrediencie, ktoré potrebujete na vytvorenie tejto super ľahkej letnej polievky.

01:25

2. Základy: uhorkové gazpacho

Šéfkuchár Fred Duval vnáša do prípravy gazpacha nádych ľahkosti vďaka použitiu šľahačkovej iSi fľaše a pridaniu ozdoby z lisovanej uhorky.

02:27

3. Pokročilé techniky: Úvod, vybavenie a ingrediencie

Pozrite sa, ako Ben Murphy, šéfkuchár v Launceston Place, predvedie, ako používať šľahačkové iSi fľaše. Ukáže vám vybavenie a ingrediencie, ktoré budete potrebovať, aby ste zvládli jeho typický pokrm a vytvorili neuveriteľné chute a textúry.

04:51

4. Pokročilé techniky: Miešané vajíčka a Foie Gras Amuse-Bouche

Naučte sa, ako vytvoriť túto gurmánsku obmenu raňajkovej klasiky. Pripravte penu z miešaných vajec s jesennou hľuzovkou a kváskovým chlebom s použitím šľahačkovej iSi fľaše.

Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu