Menu

Free chef course on how to make pasta

02:11

1. Úvod

Taliansky kuchár Alessandro Bay z reštaurácie Diciannove vám ukáže, čo potrebujete na prípravu dokonalých cestovín, od základného vybavenia cez výrobu cesta až po uvarenie cestovín k dokonalosti.

01:17

2. Vybavenie kuchyne

Pozrite sa na tipy, ako pripraviť vašu kuchyňu na výrobu cestovín - od správnej izbovej teploty pre dokonalé cesto.

03:09

2. Ako pripraviť cesto na cestoviny

Sledujte, ako šéfkuchár Alessandro Bay jednoducho a ľahko pripraví čerstvé domáce cestoviny. Dozviete sa, ako vždy dosiahnuť správny pomer múky a vajec a pripraviť cesto do tej správnej konzistencie.

03:42

3. Príprava tagliatelle

Osvojte si techniku vyvaľkania cestovín, prípravy správnej hrúbky a vykrojenia plátkov cesta do požadovaných tvarov. Šéfkuchár Alessandro Bay predvedie, ako pripraviť tagliatelle a tagliolini, a podelí sa o tipy na ich skladovanie a zamrazenie.

05:49

4. Tagliatelle s hovädzím ragú - Ingrediencie a varenie

Sledujte šéfkuchára Alessandro Baya a jeho prípravu typického talianskeho jedla, tagliatelle s hovädzím ragú, vrátane špičkových tipov na uvarenie tagliatelle a použitie vody z varenia cestovín na vytvorenie hodvábnej omáčky.

Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu