1. Úvod
Taliansky kuchár Alessandro Bay z reštaurácie Diciannove vám ukáže, čo potrebujete na prípravu dokonalých cestovín, od základného vybavenia cez výrobu cesta až po uvarenie cestovín k dokonalosti.
2. Vybavenie kuchyne
Pozrite sa na tipy, ako pripraviť vašu kuchyňu na výrobu cestovín - od správnej izbovej teploty pre dokonalé cesto.
2. Ako pripraviť cesto na cestoviny
Sledujte, ako šéfkuchár Alessandro Bay jednoducho a ľahko pripraví čerstvé domáce cestoviny. Dozviete sa, ako vždy dosiahnuť správny pomer múky a vajec a pripraviť cesto do tej správnej konzistencie.
3. Príprava tagliatelle
Osvojte si techniku vyvaľkania cestovín, prípravy správnej hrúbky a vykrojenia plátkov cesta do požadovaných tvarov. Šéfkuchár Alessandro Bay predvedie, ako pripraviť tagliatelle a tagliolini, a podelí sa o tipy na ich skladovanie a zamrazenie.
4. Tagliatelle s hovädzím ragú - Ingrediencie a varenie
Sledujte šéfkuchára Alessandro Baya a jeho prípravu typického talianskeho jedla, tagliatelle s hovädzím ragú, vrátane špičkových tipov na uvarenie tagliatelle a použitie vody z varenia cestovín na vytvorenie hodvábnej omáčky.