1. Úvod
Šéfkuchári Frederic Duval a Murphy vám predstavia dva spôsoby spracovania záludného suflé. Vyskúšajte sladkú alebo slanú variantu. Ukážeme vám obe techniky a zabudnete na to, že toto jedlo má povesť náročného na prípravu.
2. Ingrediencie
Začnite od základu – múkou, vajcami a maslom zahusteným roquefortskou nivou a premiešajte s panko strúhankou.
3. Suflé s roquefortom - 1.časť
Suflé začnite prípravou klasickej bielej zápražky, zmesi múky T45 a rozpusteného masla vyšľahaného s mliekom.
4. Suflé s roquefortom - 2.časť
Rozpustite rokfort a pripravte si bešamel, pred šľahaním a odstavením pridajte žĺtky.
5. Suflé s roquefortom - 3.časť
Ako ďalšie sa naučte techniku prípravy foriem na suflé. Kefujte, ochlaďte, vyšľahajte a dotiahnite prípravu do úspešného konca.
6. Suflé s roquefortom - 4.časť
V 4. časti vás prevedieme poslednými krokmi: varením, prezentáciou a servírovaním jedla! Naučte sa, ako upiecť suflé s dekadentným výsledkom pre pôsobivé servírovanie.
7. Vybavenie a ingrediencie
Šéfkuchár Murphy z Launceston Place prináša nótu sladkosti s ryžovým pudingovým suflé z passion fruit / marakuji. Zoznámte sa s potrebnou prípravou a s prísadami, z ktorých sa skladá tento pokrm.
8. Suflé z ryžového pudingu s marakujou - 1. časť
Začnite šľahaním a miešaním ingrediencií, aby ste vytvorili základ ryžového pudingu a svetlé biele cesto, než prejdete k 2.časti.
9. Suflé z ryžového pudingu s marakujou - 2. časť
Pozrite sa na záverečnú časť, kde sa dozviete teploty a časy pečenia, a tiež tipy na textúrovaný tanier s osviežujúcou jogurtovou zmrzlinou.