1. Úvod - ako nakladať s gastro odpadom
V tomto videu uvidíte šéfkuchára Richarda Greena, ktorý predstaví niektoré z hlavných dopadov a opatrení, ktoré možno podniknúť na zníženie množstva gastro odpadu v reštaurácii.
2. Ako kontrolovať množstvo produkovaného odpadu
Naučte sa ako kontrolovať vyprodukované množstvo odpadu vo vlastnej kuchyni a vytvoriť si kontrolný zoznam.
3. Ako efektívne nakupovať pre gastro prevádzku
Jedným zo spôsobov, ako znížiť množstvo gastro odpadu v kuchyni reštaurácie, je efektívne nakupovanie potravín. Ponorte sa do toho, prečo je to dôležité, a získajte niekoľko tipov, ako na to.
4. Riadenie skladových zásob a zostavenie menu v reštaurácii
Manager prevádzky Santosh Shetty vám povie o výhodách zostavenia menu podľa súčasných trendov.
5. Plánované nakladanie s produkovaným gastro odpadom
Naučte sa niekoľko tipov a trikov, ako čo najlepšie využiť svoj gastro odpad a znížiť tak celkové náklady na odpad.
6. Čo so zvyškami jedla z tanierov v reštaurácii
Ako môžete minimalizovať zvyšky jedla a odpad, ktorý zostáva na tanieroch hostí vašej reštaurácie? Pozrite sa na toto video a dozviete sa viac.
7. Čo so zvyškami z bufetových stolov
Dobrým spôsobom minimalizovania zvyškov a odpadu z bufetového servírovania je naučiť sa, ako správne odhadnúť, koľko ľudí očakávate. Pozrite sa na toto video a získajte niekoľko ďalších super tipov.