1.Zeleninová polévka - Minestrone
Ako pripraviť zeleninovú polievku Minestrone? Výživná a chutná polievka, ktorá by nemala chýbať na menu žiadnej reštaurácie.
2. Polievka z pečenej koreňovej zeleniny
Kombinácia rôznej koreňovej zeleniny, pečenej v rúre, následne dotiahnutej smotanou, predstavuje chutnú a sýtu voľbu pre vašich hostí. Postupujte podľa tohto jednoduchého receptu.
3. Krémová polievka
Pridaním smotany do mnohých druhov polievok vytvoríte bohatý, luxusný pokrm. Šéfkuchár Vusi vám krok za krokom ukáže, ako pripraviť krémovú hubovú polievku.
4. Mixovaná polievka
Tieto polievky sú väčšinou mierne sladké, obvykle sa pripravujú zo zeleniny, ako sú sladké zemiaky a mrkva. Naučte sa variť tekvicovú polievku – skvelé a rýchle jedlo pre zákazníkov, ideálne v období jesene a zimy.
5. Vývar
Kombináciou mäsa, zeleniny a obilnín pripravíte vývar, ktorý bude patriť medzi výdatné a zdravé položky na vašom menu. Zistite, ako vo vašej reštaurácii uvariť škótsky vývar.
6. Kurací vývar
Keď sa ku kurčaťu a zelenine pridajú rezance, je z tejto polievky plnohodnotné jedlo. Pozrite sa na toto video s jednoduchým a chutným receptom na kurací vývar.