Kórejské barbecue pozostáva z jemne nakrájaných plátkov hovädzieho mäsa (sviečkovica, bôčik, rebierka alebo kotleta), ktoré sa grilujú na plynovom alebo uhoľnom grile. Do mäsa sa tradične pridávajú cesnakové strúčiky v sezamovom oleji. Grilované mäso sa podáva zabalené v šaláte a tieto wrapy sa namáčajú do pikantnej omáčky posypanej nakrájanými jarnými cibuľkami.
Inštalovať túto web aplikáciu na svojom iPhone.Inštalovať túto web aplikáciu na iPadeInštalovať túto web aplikáciu na Androide.Inštalovať túto web aplikáciu na mobile Windows.
Kliknite dole na ikonu a zvoľte možnosť pridať na plochu.Kliknite hore na ikonu a zvoľte možnosť pridať na plochu.Kliknite dole na ikonu a zvoľte možnosť pridať na plochu.Kliknite dole na ikonu a zvoľte možnosť pridať na plochu.