1. Úvod
V tomto kurze šéfkuchár Eric Chua, šéfkuchár Maurits van Vroenhoven a šéfkuchár René-Noel Schiemer vám ukážu, ako inovatívnym a kreatívnym spôsobom používať zeleninu na vytvorenie lahodných predjedál, hlavných jedál a dezertov. Zeleninový svet ponúka množstvo ingrediencií, ktoré možno s trochou experimentovania a techniky premeniť na alternatívy mäsa, smotany a omnoho viac.
2. Zožehnutý ružičkový kel s dymovou glazúrou Gochujang
V tomto videu singapurský šéfkuchár Eric Chua vyzdvihuje skromnú a cenovo výhodnú zeleninu Brassica svojim neodolateľným receptom na ružičkový kel. Šéfkuchár Eric ukazuje, ako koreniť a opekať ružičkový kel, ako pripraviť šalát coleslaw so surovým ružičkovým kelom a ako pripraviť kórejskú dymovú polevu na ozdobu pokrmu.
3. Mrkva na 4 spôsoby s kúskami Mole
Náš nemecký šéfkuchár René-Noel Schiemer predvádza nový bezodpadový vegánsky recept Carrots 4 Ways. Šéfkuchár René v tomto videu ukazuje, ako pracovať, ochucovať a podávať rôzne druhy mrkvy. Nakoniec šéfkuchár René ukáže, ako na tanier pripraviť pokrm, ktorý je perfektný ako predjedlo alebo hlavné jedlo.
4. Paštrnáková mini Magnum zmrzlina a Panna Cotta
Šéfkuchár Maurits van Vroenhoven ukazuje, ako premeniť paštrnák na mini zmrzlinu a dezert panna cotta. Naučte sa pripraviť chutnú karamelovú nátierku s topinamburom, bobuľami rakytníka a gélom kalamansi a sušienkami z paštrnáku a práškového cukru a nakoniec, ako naservírovať tento lahodný dezert na báze koreňovej zeleniny.