1. Grilovaný losos
Možno už toto rýchle a jednoduché jedlo dobre poznáte. Ale tipy šéfkuchára Vusiho môžu posunúť vaše varenie na ďalšiu úroveň, vrátane vytvorenia chrumkavej kože lososa.
2. Restované krevety s cesnakom
Krevety sú ideálne ako predkrm alebo hlavný chod. Naučte sa túto geniálne jednoduchú prípravu.
3. Fish & chips
Jedná sa o cenovo dostupné, chutné a obľúbené britské jedlo nielen v reštauráciách ale aj ako jedlo so sebou. Šéfkuchár Vusi odhaľuje svoj spôsob výroby základného cesta a hlbokého vyprážania / fritovania rýb.
4. Paupiettes z morského jazyka
Vo francúzštine "Paupiettes" znamená kus stočeného mäsa alebo ryby naplneného ľahkou plnkou, obvykle zošité niťou a dusené v korenenej omáčke. V našom recepte vznikne stočením filetu bez kože do krúžku a následným varením v pare alebo pečením. V tomto videu uvidíte, ako pripraviť rybu, pripravenú na omáčku alebo náplň podľa preferencie vašej reštaurácie.
5. Pečený pstruh
Pstruh je sladkovodná ryba tmavej farby. Je vynikajúci, keď sa pečie v rúre. Naučte sa namarinovať ho pred varením pre prvotriednu chuť na tanieri.