1. Príprava vybavenia
Mise En Place je proces prípravy ingrediencií a vybavenia pred samotným servírovaním jedla hosťom reštaurácie. Pochopíte výhody vopred pripraveného vybavenia a ingrediencií vrátane osvedčených postupov Mise En Place.
2. Gastronomická terminológia
Existuje rozsiahly zoznam terminológie a pojmov používaných v profesionálnej kuchyni. Pozrieme sa na najbežnejšie pojmy a na to, čo znamenajú.
3. Príprava na krájanie ovocia a zeleniny
Pred varením zeleniny je potrebné urobiť prípravné práce, aby ste zaistili celkovú kvalita a konzistenciu. Naučte sa, ako správne pripraviť ovocie a zeleninu.
4. Techniky krájania
Existuje mnoho pokrmov, ktoré vyžadujú nakrájanie zeleniny do špecifických a jednotných tvarov či veľkostí. Prevedieme vás základnými technikami a tým, k čomu sa najlepšie hodia.