Menu

01:43

Zoznámte sa so Jeanom

Ahoj! Šéfkuchár Jean Van Der Westhuizen vás prevedie rýchlokurzom, ako pripraviť dokonalý fond a zároveň sa podelí o všetko, čo sa o jeho príprave naučil na svojej 20-ročnej kulinárskej ceste.

00:52

Príprava a vybavenie kuchyne

Takmer každá kuchyňa je vybavená tak, aby ste mohli uvariť dostatočne veľké množstvo základného fondu. Zistite, čo šéfkuchár Jean používa vo svojej kuchyni.

01:30

Nakúpte správne suroviny

Pochopte rozdiel medzi typmi fondov a tým, ako vytvárať chute.

02:41

Príprava

Postupujte podľa pokynov šéfkuchára Jeana, aby ste zaručili optimálne varenie ingrediencií.

01:31

Techniky

Zistite, prečo teplota použitej vody môže mať veľký vplyv na výslednú chuť.

01:24

Zbieranie nečistôt

Šéfkuchár Jean vám ukáže, ako zbaviť fond nečistôt a nazdieľa svoje návrhy na pridanie zemitej chuti do fondov.

01:16

Zeleninový fond

Ako získať maximum chuti zo zeleniny s čo najmenším úsilím? Naučte sa triky od šéfkuchára Jeana!

00:49

Kurací fond

Naučte sa, ako sa vyhnúť horkastému kuraciemu fondu.

02:09

Scedenie fondu

Akonáhle sú všetky fondy uvarené, kuchár Jean ich scedí, aby nám ukázal rozdiely vo farbe.

02:15

Základné fondy od Unilever Food Solutions

Šéfkuchár Jean predstavuje radu Knorr Professional od spoločnosti Unilever Food Solutions, ktorá je skvelá nielen na vytvorenie fondov, ale aj na dotiahnutie pokrmov k dokonalosti alebo pridanie ďalšej hĺbky ich chutí.

Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu