Menu

Suroviny

+

Pirôžky

Omáčka


Plnku možno použiť aj v iných tradičných pokrmoch, ako sú pirohy, palacinky alebo tortilla.

...

Príprava

  1. Pirôžky

    • Mäso okoreňte s Knorr Delikát na hydinu a nechajte odležat na chladnom mieste.
    • Predhrejte olej. Následne pridajte prísady: marinované kuracie mäso, šalotku, čili, zázvor, cukor a rybaciu omáčku. Smažte cca 5 – 7 minút, aby sa zmenšil jej objem.
    • Pridajte jemne nakrájaný pak choi a duste cca 1 minútu. Nechajte vychladnúť.
    • Do stredu cesta wonton vložte jednu polievkovú lyžicu plnky a namočte okraje cesta. Zahnite dva protiľahlé konce. Hornú časť pritom nechajte otvorenú. Varte v pare viac ako 5 minut.
  2. Omáčka

    • Rozmiešajte zložky omáčky.
  3. Servírovanie

    • Pirôžky podávame s pripravenou omáčkou.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu