Menu

Suroviny

+

Curry


Ak chcete, aby ste pripravili curry s bohatou, aromatickou chuťou, osmažte všetky koreniny na malom množstve oleja pred pridaním korenia.

...

Príprava

  1. Curry

    • Do horúceho hrnca s olejom pridajte kari pastu a premiešajte. Získate tým intenzívnu arómu. Následne pridajte bobkový list.
    • Kokosové mlieko, pridajte do pasty.
    • Pridajte arašidy, kurča a esenciu hydinového bujónu. Mäso duste domäkka.
    • Zemiaky a cibuľu osmažte, pridajte do curry a duste dovtedy, kým sa zemiaky neuvaria.
    • Dodajte tamarind, rybaciu omáčku, cukor a korenie.
    • Všetko premiešajte.
  2. Servírovanie

    • Curry ozdobte praženou cibuľou, bobkovými listami, škoricou, anízom a kardamómom.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu