Menu

Suroviny

+

Príprava kuracích krídeliek

Príprava farmárskeho dipu

Príprava zázvorovo-limetkového dipu

Príprava čedar dipu

Príprava jedál s prílohami a ozdobami

  • Grilovaná kukurica
  • Oranžové paradajky
  • Mikro bylinky
  • Pražené sezamové semienka

Vyskúšajte jednoduchú zmes amerických a kórejských chutí, ktorá tento klasický recept prenesie do súčasnosti. Kombinácia Hellmann's majonézy s kórejskou pastou gochujang dodáva tradičnému celoročnému americkému trháku zaujímavý nádych.

...

Príprava

  1. Príprava kuracích krídeliek

    • Na prípravu marinády zmiešajte všetky prísady s majonézou Hellmann's v mixéri a rozmixujte do hladka.
    • Marinádu pridajte na kuracie krídla, prikryte a nechajte marinovať cez noc v chladničke.
    • Vytrite a predhrejte gril.
    • Pred grilovaním potrite kuracie krídla marinádou a grilujte, kým nie sú upečené. 
  2. Príprava farmárskeho dipu

    • Zmiešajte všetky prísady na dip. 
  3. Príprava zázvorovo-limetkového dipu

    • Zmiešajte všetky prísady na dip. 
  4. Príprava čedar dipu

    • Zmiešajte všetky prísady na čedarový dip. 
  5. Príprava jedál s prílohami a ozdobami

    • Grilované kuracie kúsky podávajte so zelenou oblohou z listov a byliniek, trojicou dipov a výberom príloh.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu