Menu

Suroviny

+

Suroviny :


...

Príprava

  1. Suroviny :

    Zmes „croque“:
     
    - Na panvici zohriatej na miernom ohni pripravte zápražku z rozpusteného masla a múky (4 minúty). 
    - Po troškách pridávajte mlieko, kým nevznikne hustá a hladká biela omáčka. 
    - Vmiešajte dijonskú horčicu, šunku nakrájanú na kocky a syr a nechajte trochu vychladnúť. 
    - Pridajte majonézu Hellmann's Professional.- Dajte do zdobiaceho vrecka a vychlaďte.
  2. Podávanie :


    · Do chleba urobte šikmé zárezy, ktoré vytvoria kríž. 
    · Zárezy opatrne otvorte a vtlačte do nich zmes „croque“. 
    · Pečte v predhriatej rúre pri 175 °C 10 minút dozlatista a podávajte teplé.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu