Menu

Suroviny

+

Suroviny :


...

Príprava

  1. Suroviny :

    Horčicový dip:

    · Zmiešajte 150 g majonézy Hellmann's so žltou horčicou Dijon. 
    · Preneste do zdobiaceho vrecúška a pred podávaním vychlaďte.

    Hovädzie mäso:

    · Hovädzie líčka nechajte na panvici zatiahnuť a zhnednúť, pridajte cibuľu a bobkový list. 
    · Zalejte hovädzím vývarom pripraveným rozmiešaním hovädzej pasty v 1 litri vriacej vody. Pre intenzívnejšiu chuť umami pridajte nátierku marmite. 
    · Hovädzie mäso ponorené do vývaru dusíme v kombinovanej rúre pri 150 °C 2 - 3 hodiny, kým nezmäkne. 
    · Vyberte bobkový list a hovädzie mäso. Mäso rozdeľte na malé kúsky. 
    · Medzitým rozmixujte cibuľu s hovädzím vývarom Knorr na hustú a hladkú zmes.

    Zmes:

    · Nechajte maslo rozpustiť a speniť. 
    · Pridáme hladkú múku a muškátový oriešok a za stáleho miešania miešame 2 minúty. 
    · Postupne pridávajte po naberačkách zmes hovädzieho vývaru a cibule, kým nevznikne hustá omáčka. 
    · Vmiešajte kúsky hovädzích líčok a nátierku marmite, kým sa všetko dobre nespojí. 
    · Preneste na vyložený plech, nechajte vychladnúť a odložte. 
    · Zmes rozdeľte na 60 guľôčok a obaľte ich v ochutenej múke, rozšľahaných vajciach a strúhanke panko. 
    · Pred podávaním nechajte vychladnúť.
  2. Podávanie :

    · Na panvici opečte 6 guľôčok bitterballen na porciu do zlatohneda a do úplného prepečenia.
    · Podávajte s dipom pripraveným z majonézy Hellmann's a anglickej horčice Colman's a s americkou horčicou.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu