Menu

Obohaťte vaše donáškové menu tým, že sa sústredíte na jedlá, ktoré môžu byť doručované zákazníkom do pohodlia ich domova.

Vyzdvihnite do popredia tie aspekty vašich jedál, ktoré podporujú imunitu

  • Identifikujte tie pokrmy, ktoré majú skvelé účinky na zvyšovanie imunity, potom tieto jedlá zaraďte do jednej skupiny a umiestnite ju na začiatok vášho menu – podľa možností v sekcii nazvanej „Zvyšovanie imunity“, aby ste pritiahli pozornosť.
  • Vyzdvihnite do popredia tie aspekty týchto jedál, ktoré sú mimoriadne prospešné pre imunitný systém a ich účinky uveďte v opisoch jednotlivých pokrmov.
  • Spolupracujte s donáškovými spoločnosťami pri propagácii vašich jedál podporujúcich imunitu.

Skvelá hodnota prostredníctvom kompletných menu

Stravníci oceňujú dobrú hodnotu a kompletné menu predstavuje fantastickú hodnotu za peniaze. Kompletné menu tiež uľahčuje rozhodovanie o kúpe, pretože stravníci takto dostanú jedlo, nápoje a dokonca aj prílohu v jednom balíčku namiesto toho, aby ich museli kupovať samostatne a znášali tak ďalšie náklady.

Uistite sa, že k dispozícii budú rôzne kompletné menu pre skupiny rôznych veľkostí. Zlatým pravidlom pre dobrú donášku menu je zjednodušenie rozhodovania o kúpe, takže zákazníci prejdú z výberu menu do sekcie potvrdenia objednávky rýchlo a bez toho, aby sa dívali na menu iných reštaurácií pred nákupom u vás.

Dobré možnosti výberu by mali (prinajmenej) zahŕňať

  • Menu pre jednu osobu
  • Menu pre dvoch
  • Kombinované menu a hostiny pre rodiny so 4 až 6 členmi 

Nápady na zdravé a výživné jedlá do vašej donáškovej ponuky 

Všetky nižšieuvedené pokrmy (s výnimkou západných jedál) sú najlepšie v kombinácii s bielou alebo celozrnnou ryžou.

Menu pre jednu osobu (západné)

Polievka:

Hubové cappucino s toastom s hľuzovkou a syrom

Hlavné jedlo:

Cestoviny s mušľami, paradajkami a olivami

Nápoj:

Čaj zo žltého tropického ovocia 

Menu pre jednu osobu (čínske)

Predjedlo:
Šalát s červenej repy a čiernych húb s citrusovo-cesnakovým dresingom

Hlavné jedlo:
Restované kurča s medovou sójou a ázijskou zeleninou

Nápoj:
Horúci tamarindový čaj

Menu pre dvoch

Polievka:
Polievka z vareného hovädzieho chvosta s lopúchom a kvasenými sójovými bôbmi

Príloha:
Tofu s pýrom a pažítkou, výhonkami mungo a hubou shimeiji

Hlavné jedlo:
Dusená treska s cesnakovo-tamarindovou omáčkou 

Menu pre 4 až 6 osôb

Polievka:
Polievka z bravčových rebierok s čiernym cesnakom, žezlovkou, koreňom a jujubou

Hlavné jedlo:
Placka Vermicelli s lufou, sójovým syrom, bambusovou dužinou a hubami shiitake

Hlavné jedlo:
Krevety v bylinkovom náleve

Hlavné jedlo:
Restované kurča s medovou sójou a ázijskou zeleninou 

Postarajte sa o to, aby donáškové jedlá, ktoré ponúkate prevýšili očakávania

Vaše menu jedál na donášku nemôže byť len jednoduchou verziou vašeho menu, ktoré ponúkate na konzumáciu v podniku alebo ako jedlo, ktoré si zákazník berie so sebou. Ak chcete v donáškovej lotérii vyhrať, zaváži úplne všetko. Tu je niekoľko rýchlych tipov:

  • Zvoľte menu, ktoré sa doručuje jednoducho (a rýchlo!)
  • Vyberte lákavé fotografie, ktorými zaujmete zákazníkov
  • Používajte kvalitné značkové nepriepustné baliace materiály
  • Spolu s vašimi donáškovými partnermi ponúkajte špeciálne akcie
  • Dodávajte promptne a presne
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu