Španielske TAPAS - s vôňou dreva, dymu a ohňa
Španielske tapas to nie sú len španielske jednohubky, ale v širšom slova zmysle kultúra stravovania. Ukážeme vám, ako údené a grilované tapasy pripraviť a servírovať vašim hosťom. Neváhajte a ovládnite stredomorské kuchárske techniky!
1. Úvod
Naučte sa s pripravovať tapas, známe španielske jednohubky, so šéfkuchárom Danom Sherlockom zo španielskej tapas reštaurácie Ember Yard v Londýne. Zoznámi vás s technikami, ingredienciami a vybavením, ktoré potrebujete poznať, a vďaka ktorému vytvoríte dokonalé tapas so zameraním na ich grilovanie a údenie. Dan Sherlock vás krok za krokom prevedie prípravou najšťavnatejších bravčových rezov: Iberico presa.
UFS Academy: Portál pre online školenie profesionálnych kuchárov
- Školenia sú ZADARMO a bez reklám
- Školenia vytvorili šéfkuchári z celého sveta
- VIdeá sledujete neobmedzene