1. Dodržiavanie receptov
Je dôležité venovať pozornosť každému receptu. V tomto videu zistíte, ako vám recepty pomáhajú podávať hosťom konzistentne vyzerajúce a chutné jedlá, udržiavať kontrolu nad zásobami a zvyšovať svoje zisky.
2. Vytvorenie pracovného plánu
Robiť správnu vec v správny čas, ako je napríklad príprava surovín v najlepšom poradí, udržuje reštauráciu na ceste k úspechu. Zistite viac o tom, ako z vás starostlivé plánovanie môže urobiť dôležitého člena vášho kuchárského tímu.
3. Výber surovín
Naši uznávaní šéfkuchári vám prezradia, ako rozhodujú o tom, čo do ich jedál môže a čo nie. Ich tipy zahŕňajú to, ako zistiť, či je mäso v špičkovej kvalite, alebo vysvetľujú výhody lokálnych surovín.
4. Sekcie v komerčnej kuchyni
Keď je kuchyňa a jej personál usporiadaný premysleným a efektívnym spôsobom, pracovný život mladého šéfkuchára je oveľa lepší a jednoduchší. Zistite prečo!
5. Výber vybavenia pre profesionálnu kuchyňu
Detailný rozpis toho, čo môžete očakávať od vybavenia kvalitnej kuchyne reštaurácie. Navyše osobné vybavenie, ktoré potrebuje každý šéfkuchár – vrátane dobrého noža.
6. Použitie vhodných postupov prípravy
Ak poznáte presne správny spôsob prípravy pre určité jedlo, pozdvihnete vaše varenie na úžasnú novú úroveň. Šéfkuchár Vusi vám poskytne tipy na grilovanie, varenie a vyprážanie.
7. Ochucovanie
Naučte sa spôsoby, ako dodať vašim jedlám rovnováhu a komplexnosť. Zistite, prečo niečo tak jednoduché, ako je stlačenie citróna alebo štipka čierneho korenia, môže znamenať veľký rozdiel.
8. Servírovanie a prezentácia jedál
Ak zákazníkom poskytnete skvelý prvý dojem z vášho jedla, zlepší to ich pôžitok a povesť vás a vašej reštaurácie. Naši šéfkuchári zdieľajú svoje tipy na servírovanie a prezentáciu jedla.