Do vriacej vody pridajte cukor, zázvor a citrón. Povarte na miernom ohni, kým nevznikne požadovaná štruktúra.
Do pohárov nalejte zmes zázvorovo-citrónovej marmelády bez varenia. Naplnené poháre marmeládou vložte do teplovzdušnej rurya nastavte teplotu na 130 ° C.
Akonáhle teplota dosiahne 130 ° C, nechajte marmeládu pasterizovať 20 minút.
Ako skontrolovať, či je textúra marmelády správna? Naberte na čajovú lyžičku horúcu marmeládu, dajte ju na tanierik, kým vychladne. Takto uvidíte, či je textúra správna.
Inštalovať túto web aplikáciu na svojom iPhone.Inštalovať túto web aplikáciu na iPadeInštalovať túto web aplikáciu na Androide.Inštalovať túto web aplikáciu na mobile Windows.
Kliknite dole na ikonu a zvoľte možnosť pridať na plochu.Kliknite hore na ikonu a zvoľte možnosť pridať na plochu.Kliknite dole na ikonu a zvoľte možnosť pridať na plochu.Kliknite dole na ikonu a zvoľte možnosť pridať na plochu.