Menu

Suroviny

+

P r í p r ava


...

Príprava

  1. P r í p r ava

    Kokosové mlieko a kurací vývar privedieme do varu.
    Nakrájame citrónovú trávu a galangan.
    Čili papričky krájame buď so semienkami (väčšia štipľavosť), alebo bez pre miernejšiu ostrosť.
    Do kokosového mlieka s kuracím vývarom pridáme nakrájaný galangal, citrónovú trávu, limetkové listy a nakrájané čili papričky. Potom do polievky zavaríme očistené surové krevety s chvostíkmi a ázijskou šalotku.
    Tesne pred koncom zavaríme prepolené cherry paradajky a nakrájané huby. Dochutíme rybacou omáčkou a limetkovou šťavou.
    Zdobíme sekaným koriandrom, čili papričkami a čili olejom.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu