Menu

Suroviny

+

Postup

  • Stredne veľlké zemiaky, uvarené v šupke 2000.0 g
  • Jablká 300.0 g
  • Jogurt 100.0 g
  • Pažítka 10.0 g
  • Petržlenová vňať 10.0 g
  • Kôpor 5.0 g
  • Soľ 10.0 g
  • Cukor 10.0 g

...

Príprava

  1. Postup

    • Zemiaky uvaríme a nakrájame na kocky.
    • Jablká ošúpene a pokrájame na kocky. Pridáme Rama Cremefine Fraiche, jogurt, soľ a cukor podľa chuti. Potom pridáme nasekanú petržlenovú vňať a kôpor. Na záver jemne premiešame. Necháme aspoň hodinu odležať a pred servírovaním posypeme nasekanou pažítkou.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu