Menu

Suroviny

+

Kura

  • Kuracie prsia (na kocky) 1.5 kg
  • Perlivá voda 500.0 ml
  • Hladká múka 350.0 g
  • Škrob z tapioky alebo Zemiakový škrob 105.0 g
  • Prášok na pečenie 13.0 g
  • Jarná cibuľka (plátky) 20.0 g
  • Olej 20.0 g
  • Kuracie prsia (na kocky) 1500.0 g
  • Prášok do pečiva 13.0 g
  • Olivový olej (na vyprážanie) 30.0 ml

Omáčka


Tradičný pokrm a sladko-kyslá chuť doplnená ázijským bambusom.

...

Príprava

  1. Kura

    • Mäso nakrájame na väčšie kocky, obalíme v škrobe, a potom namočíme do cestíčka, ktoré pripravíme zmiešaním vody, prášku do pečiva a múky.
    • Obalené kocky vysmažíme v na rozpálenom oleji do zlatista.
  2. Omáčka

    • Omáčku pripravíme zmiešaním kečupu, ryžového vína, sójovej omáčky, omáčky Sunshine, vody, cukru, všetko privedieme do varu a zahustíme škrobom.
    • Do omáčky vmiešame opečenú zeleninu s ananásom s bambusom.
    • Pri servírovaní premiešame s opečeným mäsom a posypeme nasekanou jarnou cibuľkou.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu