Menu

Suroviny

+

Cibuľa

  • Červená cibuľa, na kolieska 300.0 g
  • Nálev z nakladaných uhoriek podľa potreby

Šalát

  • Jablká, bez jadier, na plátky 2500.0 g
  • Mizuna šalát (alebo rukola) 150.0 g
  • Lístky červenej repy 50.0 g
  • Pažítka, pokrájaná 10.0 g
  • Biely chlieb, krutóny alebo plátky 100.0 g
  • Arašidy, na sucho opražené 150.0 g
  • Slanina raňajková, plátky 200.0 g
  • Korenie čierne mleté 7.0 g

Servírovanie

  • Syr parmezán, hobliny 100.0 g
  • Hellmann's dresing Med a horčica 210ml 300.0 g

...

Príprava

  1. Cibuľa

    Nálev z uhoriek priveďte do varu, pridajte pokrájanú cibuľu a odstavte. Vychladnutú cibuľu aj s nálevom vložte do plastového sáčku a zavákuujte. Nechajte marinovať aspoň 2 hodiny.
  2. Šalát

    Plátky jabĺk položte na gril a krátko ogrilujte. Chlieb opečte do chrumkava, rovnako tak plátky slaniny.
  3. Servírovanie

    Na tanier striedavo položte lístky šalátu, grilované jablká, cibuľu a lístky repy. Posypte nakrájanou pažítkou, opraženými orieškami a hoblinami parmezánu. Podávajte s opečenými krutónmi a medovo-horčicovým dresingom.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu