Menu

Suroviny

+

Kačica

Šalát

  • Ľadový šalát 250.0 g
  • Uhorky (čerstvé) 300.0 g
  • Jarná cibuľka (plátky) 400.0 g
  • Mrkva 300.0 g
  • Cukrový hrášok 200.0 g
  • Sójové klíčky 80.0 g
  • Čerstvý koriander 5.0 g

Dressing


Chrumkavá kačica v pikantnej marinade so šalátom na ázijský spôsob tak, ako to máme radi.

...

Príprava

  1. Kačica

    • Kačacie mäso, sójovú omáčku, zázvor a badián dáme na panvicu, pridáme vodu a varíme domäkka (cca 1 hodinu).
    • Konvektomat predhrejeme na 200 °C, mäso potrieme omáčkou Pang Gang a pečieme tak, aby bola koža chrumkavá.
    • Vychladnuté mäso (v prípade stehien vykostíme) natrháme alebo nakrájame na tenké rezance.
  2. Šalát

    • Šalát premiešame so všetkými ďalšími ingredienciami, navrch položíme mäso a pokvapkáme dresingom. Časť dresingu môžeme podávať v miske.
    • Nakoniec zľahka posypeme sezamom.
  3. Dressing

    • Všetky suroviny na dressing spolu poriadne premiešame.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu