Menu

Suroviny

+

Na salát:

Servírovanie:

  • Mikrobylinky, klíčky póru

Vyskúšajte neobvyklý recept na šalát s pečenými sladkými zemiakmi - batátmi, kapustovým pestom a dipom z čierneho cesnaku. Táto kombinácia naštartuje vaše chuťové poháriky.

...

Príprava

  1. Na salát:

    • Batáty zmiešajte s olejom a polovicou zmesi korenia. Vložte do rúry vyhriatej na 180 °C na približne 20 minút.
    • Vyberte z rúry a posypte zvyškom korenia Delikát.
    • Uvarte kapustu vo vriacej vode a nechajte ju vychladnúť v ľadovej vode. Odstráňte drevnaté stonky a rozmixujte ich s orechmi, cesnakom a olejom na hladkú omáčku. Dochuťte soľou a čiernym korením.
    • Čierny cesnak zmiešajte s olejom z hroznových jadierok. Zmiešajte s jogurtom a dochuťte citrónovou šťavou a soľou.
    • V horúcom oleji orestujte huby shimeji. Pridajte omáčku Ketjap Manis a maslo.
  2. Servírovanie:

    • Na tanier naaranžujte špenátové listy, šalát poľníčok, rukolu, pečené sladké zemiaky, cherry paradajky a huby shimeji.
    • Podávajte s kapustovým pestom a dipom z čierneho cesnaku.
    • Ozdobte výhonkami póru.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu