Menu

Suroviny

+

Cestoviny

  • Petržlenová vňať, nasekaná 50.0 g
  • Špenát 100.0 g
  • Voda 400.0 ml
  • Pšeničná múka 500.0 g
  • Krupica 300.0 g
  • Olej 20.0 ml
  • Soľ 10.0 g
  • Vajcia 150.0 g

Omáčka

Servírovanie

  • Pekanové orechy, zľahka opražené 50.0 g
  • Bylinky 20.0 g

Cestovinám môžete dodať ľubovoľnú farbu použitím prírodných farbív, napríklad cvikly, sépie alebo kurkumy.

...

Príprava

  1. Cestoviny

    • Petržlenovú vňať a špenát zmixujte s vodou na jednoliatu hmotu.
    • Múku zmiešajte s krupicou a ostatnými ingredienciami.
    • Všetko vymiešajte a nechajte 30 minút odstáť.
    • Cesto vyvaľkajte na hrúbku 2mm, zviňte a nakrájajte tagliatelle.
    • Uvarte v osolenej vode.
  2. Omáčka

    • V kastróliku zohrejte smotanu na šľahanie, pridajte mascarpone a vymiešajte.
    • Pridajte paradajky, hrušky, Primerbu a priveďte do varu.
    • Dochuťte soľou.
  3. Servírovanie

    • Horúce cestoviny spojte s omáčkou, preložte na tanier, posypte orechmi a ozdobte bylinkami.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu