Menu

Suroviny

+

Cestoviny:

  • Rezance Ramen, predvarené 2.0 kg
  • Sezamový olej 10.0 ml
  • vajcia 3.0 ks

Burger:

Doplnky:


...

Príprava

  1. Cestoviny:

    • Rezance zmiešajte so sezamovým olejom a vajcami. 
    • Rozdeľte ich do 10 okrúhlych koliesok na plechu a pečte približne 3 minúty v rúre vyhriatej na 160 °C. 
    • Potom ich opečte na suchej panvici dozlatista.
  2. Burger:

    • Filety nakrájajte na tenké plátky, marinujte ich v teriyaki omáčke, miso paste a sezamovom oleji. 
    • Opečte na rozpálenej panvici.
  3. Doplnky:

    • Na oleji postupne orestujte nakrájanú kapustu pak choi, fazuľové klíčky, huby a pažítku. 
    • Dochuťte omáčkou Teriyaki a posypte opečenými sezamovými semienkami.
  4. Servírovanie:

    • Na cestoviny položte zeleninu, mäso a druhý krúžok cestovín. 
    • Ramen burger podávajte ozdobený pažítkou, koriandrom a chilli papričkami.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu