Menu

Suroviny

+

Quiche


...

Príprava

  1. Quiche

    Trúbu predhrejeme na 200 °C. Cibuľu necháme na panvici pomaly asi 15 minút karamelizovať. Potom zachladíme, prikryjeme a ponecháme na neskoršie použitie. Údené kuracie mäso nakrájame na prúžky. Formu na pečenie vyložíme cestom, prekryjeme papierom na pečenie a vysypeme fazuľami. Formu vložíme do predhriateho konvektomatu a pečieme cca 15 minút. Vyberieme z rúry, fazuľu a papier na pečenie odstránime. Necháme vychladnúť. Nakrájané údené kuracie mäso zmiešame shladkolistým petržlenom. Rastlinný krém a vajcia rozšľaháme v miske, ochutíme Knorr Záhradnými bylinkami a Hellmann´s Horčicou. Pripravenou cibuľou a nakrájaným mäsom vysypeme upečený korpus a zalejeme krémom s vajciami. Konvektomat nastavíme na 180 °C. Koláč posypeme zmesou strúhaných syrov. Vložíme do konvektomatu a pečieme asi 25–30 minút.

Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu