Menu

Suroviny

+

Ryža s mäsom :


...

Príprava

  1. Ryža s mäsom :

    Ryžu predvarte v pomere 1/1,5 - ryža a voda a nechajte ju vychladnúť. Kuracie prsia nakrájajte na prúžky a prudko opečte na časti tuku na silnom ohni asi 2 minúty. Samostatne na zvyšnom oleji asi 2 - 3 minúty osmažte nahrubo nakrájanú cibuľu, pridajte nasekaný cesnak, nadrobno nakrájaný a oblanšírovaný karfiol a brokolicu a po 30 sekundách pridajte miešané vajcia a nechajte ich stuhnúť. Okamžite pridajte uvarenú ryžu. Opekáme 2-3 minúty a dôkladne premiešame. Potom pridajte opečené kuracie rezne a všetko zalejte omáčkovou zmesou.
  2. Podávanie :

    Pri podávaní posypte každú porciu natrhaným čerstvým koriandrom, nakrájanou jarnou cibuľkou a chrumkavou vyprážanou cibuľkou.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu