Kôru z pomaranča nakrájajte na rezance a zalejte ju vriacou vodou.
Do pohára vytlačte štavu z pomaranča.
Šťavu zmiešajte s vodou a cukrom. Pridajte citrónovú šťavu a kúsky pomaranča.
Povarte na miernom ohni, kým nevznikne požadovaná štruktúra, a nakoniec pridajte precedené nakrájané rezancez pomarančovej kory.
Do pohárov nalejte zmes pomarančovej marmelády bez varenia. Naplnené poháre marmeládou vložte do teplovzdušnej rurya nastavte teplotu na 130 ° C.
Akonáhle teplota dosiahne 130 ° C, nechajte marmeládu pasterizovať 20 minút.
Ako skontrolovať, či je textúra marmelády správna? Naberte na čajovú lyžičku horúcu marmeládu, dajte ju na tanierik, kým vychladne. Takto uvidíte, či je textúra správna.
Inštalovať túto web aplikáciu na svojom iPhone.Inštalovať túto web aplikáciu na iPadeInštalovať túto web aplikáciu na Androide.Inštalovať túto web aplikáciu na mobile Windows.
Kliknite dole na ikonu a zvoľte možnosť pridať na plochu.Kliknite hore na ikonu a zvoľte možnosť pridať na plochu.Kliknite dole na ikonu a zvoľte možnosť pridať na plochu.Kliknite dole na ikonu a zvoľte možnosť pridať na plochu.