Menu

Suroviny

+

Príprava


Namiesto zemiakov môžete tiež podávať mini zemiakové placky.

...

Príprava

  1. Príprava

    1. Vydlabte dieru vo varených zemiakoch, položte na plech a potrite olejom. Dochuťte soľou a korením. Pečte počas doby 5 minút v rúre pri teplote 200 °C .
    2. Nakrájajte cibuľu a slaninu na malé kocky, pečte na panvici a pridajte kúsky uvarených hovädzích líčok. Nasekanú petržlenovú vňať a syr Ementál. Nalejte smotanu, priveďte k varu a následne teplotu znížte.
    3. Zemiaky naplňte touto zmesou a pečte v rúre počas doby 4-5 minút pri teplote 200 °C.
    4. Podávajte so sladkou BBQ omáčkou Hellmann´s ONE HAND BOTTLES.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu