Menu

Suroviny

+

Losos:

Omáčka:

Príloha:

  • Biela špargľa 1000.0 g
  • Soľ
  • Cukor
  • Zemiaky, menšie ošúpané 1200.0 g
  • Kôpor, čerstvý 10.0 g
  • Baby mrkva 20.0 ks
  • Hrachové klíčky 30.0 ks

...

Príprava

  1. Losos:

    ●       Do osolenej vody pridáme naporciovaného lososa a necháme 30 minút odležať. Následne lososa z vody vyberieme, opláchneme a osušíme. ●       Na dochutenie použijeme Knorr Sypký prípravok na ochuteni ryby. Pečieme zhruba 8 minút v rúre s funkciou SteamBake predhriatej na 180 stupňov. 
  2. Omáčka:

    ●       Knorr Holandskú Omáčku zmiešame so studenou vodou, dáme na sporák, a za neustáleho miešania privedieme k varu. ●       K cibuli pridáme víno, ocot a korenie. Varíme, kým sa neodparí polovica tekutiny. ●       Do horúcej omáčky pridáme precedenú tekutinu spolu s na kocky nakrájaným maslom a dobre premiešame. 
  3. Príloha:

    ●       Špargľu uvaríme s trochou soli a cukru. ●       Zemiaky uvaríme, scedíme a zmiešame s kôprom. ●       Mrkvu zblanšrujeme a pridáme skaramelizovaný med. ●       Lososa podávame na špargli pokvapkanej omáčkou. 
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu