Menu

Suroviny

+

Nátierka

  • Bryndza 120.0 g
  • Hellmann's Professional Majonéza 5 L 70.0 ml
  • Petržlenová vňať 2.0 g
  • Korenie čierne mleté 5.0 g
  • Soľ 5.0 g
  • Chlieb 700.0 g

Toasty


Pri nákupe baklažánu dávame prednosť menším plodom, väčšie plody by mohli byť horkasté.

...

Príprava

  1. Nátierka

    • Zmiešajte bryndzu s majonézou a nasekanou petržlenovou vňaťou.
  2. Toasty

    • Biely chlieb opečte do chrumkava.
    • V miske zmiešajte mätu, ocot, olej a dochuťte soľou a čiernym korením.
    • Plátky baklažánu potrite olivovým olejom a ugrilujte. Potom ich zľahka potrite pripravenou zmesou.
    • Hrianky natrite nátierkou zbryndze, navrch položte plátky baklažánu a nasekané sušené paradajky.
  3. Podávanie

    • Na tanier položte hrianky a pokvapkajte trochou olivového oleja.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu