Menu

Suroviny

+

Mušle svätého Jakuba

  • Rybací bujón 10.0 g
  • Maslo 60.0 g
  • Olivový olej 10.0 ml

Paradajkový džem

  • Olivový olej
  • Šalotka 70.0 g
  • Jablčný ocot 10.0 ml
  • Cukor 10.0 g
  • Soľ
  • Chilli 15.0 g
  • Paradajky koktejlové 100.0 g

Uhorkové pyré

  • Uhorky (čerstvé) 300.0 g
  • Soľ 20.0 g

Jemná a delikátna chuť mušlí svätého Jakuba doplnená originálnymi prílohami.

...

Príprava

  1. Mušle svätého Jakuba

    • Mušle svätého Jakuba dôkladne osušte a potrite Knorr Essence Bujón z morských plodov, odložte ich, až kým ich budete piecť na masle.
  2. Paradajkový džem

    • Paradajky sparte, olúpte, odstráňte semienka.Paradajkové filety nakrájajte na kocky.
    • Na olivovom oleji opečte šalotku nakrájanú na malé kocky, pridajte paradajky a nadrobno pokrájanú chilli papričku.
    • Všetko chvíľu restujte, pridajte vínny ocot a korenie, po chvíli zalejte pomarančovou šťavou a redukujte na miernom ohni, až dosiahnete konzistenciu hustej kaše.
  3. Uhorkové pyré

    • Z uhorky odstráňte semená, potom ju nakrájajte na veľké kocky a zmrazte.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu