Menu

Suroviny

+

Príprava


Namiesto sušených brusníc môžete použiť orechy a miesto kačice bravčové maso.

...

Príprava

  1. Príprava

    1. Nakrájajte mrkvu, cibuľu, cesnak, zeler a všetko dobre uvarte. V hrnci opečte kačacie stehná, pridajte zeleninu, vodu a pomaly varte 3-4 hodiny, kým sa mäso nezačne rozpadať.
    2. Mäso nakrájajte na kúsky. Zmiešajte nakrájané sušené brusnice s kačacou omáčkou, pridajte malinový džem a ochuťte soľou a korením.
    3. V malom hrnci rozpustite maslo, pridajte múku a dobre premiešajte. Pridajte mlieko a priveďte k varu. Túto omáčku zmiešajte s kačacím mäsom a nechajte vychladnúť. Akonáhle vychladne, vytvorte krokety veľkosti 30-40 g.
    4. Vo veľkej miske vyšľahajte vajce. Obaľte krokety v múke, vajci a strúhanke. Krokety takto obaľte trikrát.
    5. Vypražte krokety vo fritéze pri teplote 180 °C počas doby 3 až 4 minút, vždy vyprážajte 3 až 4 krokety naraz.
    6. Podávajte s pikantnou omáčkou Hellmann´s ONE HAND BOTTLES.
Produkty
Recepty
Inšpirácie šéfkuchára
Menu